Stiri Tech

Samsung lansează Galaxy A71 și Galaxy A51, cu display Infinity-O

3 ian. 2020 2 min

Samsung lansează Galaxy A71 și Galaxy A51, cu display Infinity-O

Reading Time: 2 minute

Baterie mai mare, cameră inteligentă mai performantă și display Infinity-O sunt atuurile pe care mizează Samsung pentru noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, cele mai recente device-uri din seria Galaxy A.

La ambele modele se remarcă imediat ecranul Super AMOLED edge-to-edge Infinity-O, de 6,7 inci, respectiv de 6,5 inci, care oferă experiențe imersive pe unele dintre cele mai mari display-uri mobile produse de Samsung. Samsung Galaxy A71 este dotat cu un procesor Octa Core (Dual 2.2GHz + Hexa 1.8GHz), 6 GB de RAM și are 163,6 x 76,0 x 7,7 mm, cântărind 179 grame. Samsung Galaxy A51 vine cu un Octa Core (Quad 2.3GHz + Quad 1.7GHz) și 4 GB de RAM, cântărind 172 grame la 158,5 x 73,6 x 7,9 mm.

„Știm că utilizatorii își doresc un device care să arate bine, cu o baterie care să reziste pe durata întregii zile și care să surprindă toate experiențele importante din viață, iar noi suntem mândri că putem să răspundem acestor nevoi cu cele mai noi device-uri din seria Galaxy A”, a spus Tiberiu Dobre, Head of IM Division Samsung Romania & Bulgaria.

Noile Galaxy A71 și Galaxy A51 sunt dotate cu patru camere – una principală de 64 de megapixeli de pe Galaxy A71 și de 48 de megapixeli de pe Galaxy A51, la care se adaugă camere Ultra Wide, Macro și Depth. Camera Ultra Wide are un obiectiv cu unghi de 123 de grade, oferind o viziune periferică similară cu cea a ochiului uman, iar funcția de comutare inteligentă Wide Shot pornește automat când este necesar. Camera Macro surprinde fiecare detaliu, în timp ce camera Depth permite subiectului principal din fotografie să iasă în evidență cu ajutorul funcției Live Focus. Camera de selfie este de 32 de megapixeli la ambele modele. 

Pentru filmări, funcția Super Steady Video Super Steady Video elimină efectul de trepidare al camerei, atât pentru filmarea unui videoclip cu un obiect în mișcare sau la filmarea cu telefonul în mână.

Samsung Galaxy A71 și Galaxy A51 vin cu baterie de 4.500 mAh și, respectiv, de 4.000 mAh, care permit utilizarea pe parcursul întregii zile și pot fi încărcate rapid cu ajutorul încărcătoarelor de 25W și 15W.

De asemenea, Galaxy A71 și Galaxy A51 oferă acces la ecosistemul Samsung de aplicații și servicii inteligente, inclusiv Bixby (Vision, Lens Mode, Routines), Samsung Pay, Samsung Health și sunt protejate cu ajutorul platformei de securitate Samsung Knox.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: