Stiri Tech

Samsung lansează în România seria Galaxy A, șase smartphone-uri cu specificații de top și prețuri accesibile

iun. 26, 2020 3 min

Samsung lansează în România seria Galaxy A, șase smartphone-uri cu specificații de top și prețuri accesibile

Reading Time: 3 minute

Seria Galaxy A a fost gândită de Samsung în special pentru generația tânără, conectată, care consumă mult conținut multimedia, petrece mult timp în social media și împărtășește în timp real experiențele sale.

Smartphone-urile din seria Galaxy A vin cu display-uri Infinity (O sau U), noi sisteme de camere și baterie care permite utilizarea pe parcursul întregii zile. Cele șase modele sunt Galaxy A21s, Galaxy A41, Galaxy A51, Galaxy A71, Galaxy A51 5G și Galaxy A31.

Iată cum arată smartphone-urile din seria Galaxy A la capitolul hardware:

„Prin seria A, ne-am propus să oferim tehnologiile noastre unui public divers, la prețuri cât mai accesibile, fără a face compromisuri în ceea ce privește performanțele dispozitivelor. Smartphone-urile din seria Galaxy A au specificații și design diferit, astfel încât ele răspund tuturor nevoilor consumatorilor – de la camera puternică ce poate capta fotografii uimitoare, până la o experiență de vizionare de top pe un display foarte bun. Vrem să ne asigurăm că orice utilizator va găsi telefonul potrivit”, a afirmat Alexandru Costache, Head of Telecom Product Management, Samsung România & Bulgaria.

Samsung Galaxy A21s

Este echipat cu un ecran Infinity-O HD+ de 6,5 inci, o cameră principală de 48MP, și una Ultra Wide de 8MP, senzor de profunzime cu rezoluție 2MP și cameră macro de 2MP, plus o baterie de 5.000mAh de lungă durată și încărcare rapidă de 15W.

 

 

Samsung Galaxy A41

Este un telefon compact, cu ecran Super AMOLED Infinity-U de 6,1 inci și o configurație puternică a camerei: pe spate regăsim o versiune de camere triple – o cameră principală de 48MP, o cameră Macro de 5MP și o cameră Ultra-Wide de 8MP. În față are o cameră de 25 MP cu Live Focus. Vine cu o baterie de 3.500mAh, care poate fi încărcată la 15W.

 

Samsung Galaxy A31

Dispune de același display Infinity-U și camera quad pe spate, care include un senzor principal de 48 MP, unul ultra-wide de 8 MP unul de adâncime 5MP și unul macro 5 MP, precum și de o baterie de 5000 mAh.

 

 

 

Samsung Galaxy A51 și Galaxy A71

Sunt dotate cu patru camere de top, menite să suprindă detaliile care contează cel mai mult pentru utilizatori. Camerele Ultra Wide, Macro și Depth combină funcții inteligente care permit utilizatorilor să surprindă chiar și cele mai mici detalii. Atât Galaxy A71, cât și Galaxy A51 vin cu display-uri Super AMOLED edge-to-edge Infinity-O. Galaxy A71 are o baterie de 4500 mAh și are funcțiie de încărcare rapidă de 25W, iar Galaxy A51 are o baterie de 4000mAh și încarcare rapidă de 15W.

Samsung Galaxy A51 5G

Pe lângă specificațiile specifice seriei (ecran Infinity-O, camera foto quad, baterie de lungă durată), acest smartphone răspunde angajamentului Samsung de a face accesibilă conectivitatea 5G unui public cât mai larg.

Seria Galaxy A este disponibilă în România pe samsung.com/ro și la magazinele partenere.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: