Stiri Companii

Vara petrecem în grădina

3 aug. 2017 2 min

Vara petrecem în grădina

Reading Time: 2 minute

Ce poate fi mai potrivit în această perioadă a anului decât o petrecere în grădina, în aer liber alături de familie, prieteni, colegi, în care să te bucuri de natură şi de ultimele noutăţi în materie de distracţie?

Jubile Catering recomandă pentru acest sezon petrecerile în grădină cu aer exotic, un decor pe care îl puteți obține ușor cu ajutorul plantelor și a fructelor exotice, pe care să le folosiți ca ornamente sau la crearea unui platou excentric. Meniul este de asemenea un element foarte important. Așadar, Ice Cream Bike și Candy Bike, Burger Bar-ul sau Lemonade Bar-ul pot fi de un real ajutor pentru un eveniment reușit.

Conceptul de Ice Cream Bike integrează design-ul elegant al bicicletei cu bucuria unui bar de înghețată. Îngheţata este realizată artizanal și poate fi personalizată dintr-o multitudine de ingrediente: jeleuri, bomboane M&M, Marshmallow, topping de ciocolată sau diferite tipuri de fructe.

Candy Bike-ul te cucerește cu deserturi realizate artizanal, în laboratorul propriu, fiind o adevarată încântare vizuală și gustativă.

La o petrecere în grădină nu lipsesc nici momentele de live cooking, fie că este vorba de desert sau barbeque. Dessert live cooking station creează un adevărat “spectacol”, cu deserturi interesante, preparate chiar în fața invitațiilor: Banane flambate (Bananas Foster), Cherry Jubilee, Crep Suzette, Peach Melba sau Melon Glace. Cel mai delicios barbeque live vine în fața invitaților prezentat într-un show live, interactiv, cu o abundență de arome și diferite tipuri de carne.

Burger Bar-ul este în topul preferințelor și câștigă podiumul pentru mai apreciat preparat, fie că este de vită, pui sau pește. În chiflă pufoasă și rumenă, dar şi în combinații ingenioase de ingrediente și sosuri, aceștia vor face cu siguranță deliciul invitaților.

Iar pentru cei care au un stil de viață sănătos, Jubile Catering propune o alternativă nutritivă, practică și atractivă – Salad Bar-ul, cu variate de ingrediente proaspete: legume, semințe, sâmburi, muguri, germeni, precum și plante aromatice, proaspete.

În această vară, Jubile deschide o nouă locație în zona de nord a Bucureștiului: 5 saloane noi care pot găzdui evenimente variate, cu grădină și piscină pentru petrecerile în aer liber.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: