Companii Stiri

Schimbare in conducerea Policolor Automotive

5 feb. 2015 < 1 min

Schimbare in conducerea Policolor Automotive

Reading Time: < 1 minut

Cristian Crainiceanu este noul director al diviziei de vopseluri auto a grupului Policolor-Orgachim, Policolor Automotive.

Anterior functia a fost ocupata de Bogdan Jambori, care a devenit Director de Dezvoltare Produs al Policolor Automotive.

Absolvent al Facultatii de Mecanica Fina din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti si al programului Executive MBA  al Kennesaw State University, Cristian Crainiceanu are o experienta profesionala de peste 17 ani in marketing si managementul vanzarilor in industria bunurilor de consum (FMCG). A implementat strategii de vanzari si marketing la nivel national sau la nivel de grup pentru multinationale precum Quadrant Amroq Beverages, Interbrew (ulterior Inbev) sau Kotanyi Romania. A facut parte din grupul de lucru care a realizat prima standardizare a politicilor comerciale in Europa Centrala si de Est ale gigantului Interbrew si a participat la negocierile la nivel mondial ale grupuluii cu marile lanturi de retail, precum Metro, Carrefour sau Rewe. Din pozitia de country manager al Kotanyi Romania a construit si consolidat strategia de dezvoltare a companiei in piata locala.

Policolor Automotive are cu o cota de 38% din volumul pietei de lacuri si vopsele pentru autorefinish din Romania. Compania are in derulare un proiect de investitii in valoare de aproximativ 6 milioane de euro pentru constructia unei noi fabrici. Proiectul va fi implementat in urmatorii doi ani, odata cu relocarea activitatilor din Bd. Theodor Pallady.

Grupul Policolor – Orgachim opereaza doua mari unitati de productie: Policolor Romania si Orgachim Bulgaria si este liderul regional in domeniul tehnologiei vopselelor si lacurilor in Europa de Sud – Est.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: