Companii Stiri

Schimbare in managementul Brico Depot Romania

20 oct. 2015 < 1 min

Schimbare in managementul Brico Depot Romania

Reading Time: < 1 minut

Christian Mazauric (foto) este noul CEO al Brico Depot Romania, responsabil cu dezvoltarea viziunii si performantei companiei pe piata locala.

Christian Mazauric are peste 20 de ani experienta profesionala, detinand anterior functia de Chief Finance Officer la B&Q Regatul Unit & Irlanda. Anterior, a petrecut 11 ani la Castorama Franta si alti sase la Marks & Spencer in Regatul Unit.

“Kingfisher se afla in proces de standardizare a formatelor din zonele unde opereaza, intrucat a devenit tot mai evident ca pietele in care suntem prezenti au o structura similara. In prezent, depozitele noastre  Brico Dépôt din Franta, Spania, Portugalia si Romania au un model de business diferit. Formatul va deveni unul unitar in toate aceste piete”, explica CEO-ul Kingfisher, Veronique Laury.

Noul CEO Brico Depot Romania il urmeaza in functie pe Patrick Papot, al carui mandat s-a concentrat pe transformarea celor 15 unitati Bricostore pe care Kingfisher le-a achizitionat in 2013. Dupa ce si-a incheiat cu succes misiunea la finele acestei veri, domnul Papot a preluat o noua pozitie in cadrul grupului.

Christian Mazauric a absolvit Universitatea Lumière din Lyon, detinand de asemenea o specializare in control financiar obtinuta in cadrul unei scoli de business din Franta. Si-a dezvoltat cariera incepand din 1995, activand timp de 8 ani in operatiuni comerciale in Europa de Vest si a urcat in ierarhie pana la pozitia de  Chief Finance Officer, functie pe care a exercitat-o timp de 8 ani.

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: