Management Stiri

Schimbare în managementul hotelurilor Radisson Blu și Park Inn

01/10/2018 < 1 min read

Schimbare în managementul hotelurilor Radisson Blu și Park Inn

Reading Time: < 1 minut

Marco Eichhorn a preluat conducerea hotelurilor Radisson Blu București (487 de camere) și Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence (210 camere).

Eichhorn are o experiență de peste 20 de ani în industria hotelieră. Anterior, a fost Director General al Soho House Istanbul, și acum se întoarce la Radisson Hotel Group după 1 an și 2 luni. Activitatea sa în cadrul grupului a început în 1997, la Radisson Blu Hotel din Hamburg, pentru ca apoi să aibă diverse funcții în hoteluri Radisson Hotel Group din Marea Britanie, Africa de Sud și Croația. În 2013, Marco Eichhorn a fost numit pentru prima dată în funcția de Director General la Astrakhan, Rusia și apoi la o stațiune rusă de pe litoralul Mării Negre și la Radisson Resort & Residences Moscow Zavidovo. De asemenea, a condus echipa de la Radisson Blu Hotel Belorusskaya, Moscova, până în august 2017.

Radisson Hotel Group (fost Carlson Rezidor Hotel Group) este unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere din lume, cu un portofoliu care include opt branduri distincte și peste 1.400 de hoteluri în folosință și în proces de deschidere la nivel internațional. Portofoliul Radisson Hotel Group cuprinde Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson și prizeotel.

În cadrul Radisson Hotel Group și la hotelurile cu licență de funcționare în cadrul sistemelor sale lucrează peste 95.000 de angajați la nivel mondial. 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă