Marketing Stiri

Schimbari in echipa de comunicare a Coca-Cola HBC Romania si Moldova

26 mai 2014 < 1 min

Schimbari in echipa de comunicare a Coca-Cola HBC Romania si Moldova

Reading Time: < 1 minut

Irina Ionescu s-a alaturat echipei Coca-Cola HBC Romania si Moldova, in functia de Public Affairs & Communication Manager.

Numirea reprezinta intoarcerea Irinei in Sistemul Coca-Cola. Din 1996 pana la inceputul anului 2007, a ocupat diverse pozitii in management-ul regional al Coca-Cola, coordonand proiecte de amploare in Romania si in alte sapte tari din regiunea Balcanica si Adriatica.

Intre 2007 – 2014, a condus propria firma de consultanta in afaceri si management, oferind si asistenta in obtinerea de fonduri nerambursabile, cu un portofoliu complex de clienti – de la antreprenori mari si mijlocii din Romania la fonduri de investitii si companii multinationale.

Coca-Cola Hellenic este al doilea imbuteliator ca marime al companiei Coca-Cola din punct de vedere al volumului, avand vanzari de peste 2 miliarde de unitati. Compania activeaza intr-o zona geografica extinsa, avand operatiuni in 28 de tari, servind o populatie de peste 560 milioane de oameni. Coca-Cola Hellenic ofera o gama variata de bauturi racoritoare din categoria celor carbogazoase, sucuri, apa, sport, energizante, ceaiuri si cafea.

In Romania, Sistemul este format din Coca-Cola Romania (filiala a The Coca-Cola Company, proprietarul marcilor inregistrate) si partenerul sau Coca-Cola Hellenic (CCH Romania, care imbuteliaza si distribuie produsele Coca-Cola sub licenta The Coca-Cola Company in Romania).

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: