Lifestyle MarComm Stiri

Se lansează documentarul PANDEMIA: COVID-19

27 mart. 2020 < 1 min

Se lansează documentarul PANDEMIA: COVID-19

Reading Time: < 1 minut

Se crede că virusul COVID-19 a fost transmis omului de către animale, într-o piață din Wuhan, China. Dar cum se întâmplă acest lucru? Cum a ajuns răspândirea rapidă a COVID-19 cea mai mare criză de sănătate a vremurilor noastre? Virusul ne-a schimbat viața de zi cu zi și modul în care interacționăm în colectivitate. Dar cum am ajuns aici?

Răspunsuri la toate aceste întrebări și o mulțime de detalii interesante vom putea afla din documentarul ”PANDEMIA: COVID-19”, produs de ITN pentru Discovery Science, și transmis de Discovery Channel România va transmite peste aproximativ două săptămâni.

Experții vor face lumină atât în privința tratamentului, precum și a modului prin care virusul este transmis. De asemenea, documentarul va analiza și viteza cu care în doar câteva săptămâni, COVID-19 s-a răspândit în China și nu numai, alarmându-i pe oamenii de știință și profesioniștii din domeniul sănătății. Documentarul merge și pe urmele declanșării focarului din Statele Unite, răspândirea rapidă a virusului în Seattle și mai apoi propagarea dramatică și neașteptată în toată țara. Telespectatorii vor primi informații de la experți renumiți în medicină și mediul academic, oficiali guvernamentali și mărturii ale pacienților.

Documentarul poate fi urmărit duminică, 5 aprilie, ora 21:00, pe Discovery Channel România.

Producătorii executivi din cadrul ITN care s-au ocupat de acest documentar sunt Ian Russell și Sarah Jane Cohen, iar producătorul este Nick Powell. Gretchen Eisele este producător executiv în cadrul Discovery și Discovery Science. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: