Lifestyle Stiri

„Seara Cailor”, un spectacol sportiv pentru toate varstele

16 sept. 2015 < 1 min

„Seara Cailor”, un spectacol sportiv pentru toate varstele

Reading Time: < 1 minut

Clubul Equestria organizeaza, in cadrul Finalei Circuitului Salonul Calului, un spectacol nocturn – Seara Cailor – care imbina probele sportive cu momente artistice. Show-ul ce va avea loc pe 26 septembrie, incepand cu ora 20:00, in manejul acoperit, va oferi publicului si o demonstratie de dresaj ecvestru si cascadorii prezentate de îndragitul actor Denis Stefan, impreuna cu caii sai, Ardo si Irbis.

Urmand conceptul Circuitului Salonul Calului, „Pasiunea nu are varsta!”, spectacolul ecvestru de la Seara Cailor poarta sugestiv numele „Mic si mare – sus, calare!”, întrucat aduce la un loc sportivi incepatori si profesionisti. Timp de doua ore, oaspetii clubului Equestria vor urmari sapte numere inedite. Show-ul inspirat din „La Nuit du Cheval”, dar cu accente romanesti, debuteaza cu „Proba Costumelor”, o proba sportiva de sarituri peste obstacole, tip stafeta, care aduce la start cupluri celebre precum: Romeo si Julieta, Scufita Rosie si Lupul, Xena si Razboinicul, Alba ca Zapada si Printul, Zorro si Domnita, Cezar si Cleopatra. Perechile, formate dintr-un junior si un profesionist, impreuna cu caii lor, isi vor demonstra talentul si spiritul de echipa pentru a ocupa un loc pe podium.

Atmosfera din timpul spectacolului ecvestru, devenit deja o traditie pentru clubul Equestria, va fi intretinuta in acest an de actorii de comedie Teodor Ghita si Dan Codreanu, cunoscuti atat pentru rolurile jucate pe scenele teatrelor romanesti, cat si pentru cele de pe micile ecrane. 

Informatii despre programul evenimentului si bilete la show-ul ecvestru „Seara Cailor” sunt disponbile pe www.salonul-calului.ro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: