Marketing Stiri

Seminar de marketing la Bucuresti

14 oct. 2014 2 min

Seminar de marketing la Bucuresti

Reading Time: 2 minute

Gerry Robert, autor al bestsellerului , The Millionaire Mindset, va sustine pentru prima data la Bucuresti un seminar in cadrul unui eveniment care va avea loc pe 12 noiembrie, la Marshal Garden Hotel.

Seminarul este gratuit si se adreseaza atat oamenilor de marketing si vanzari, cat si tuturor antreprenorilor, expertilor in dezvoltare personala si tuturor celor care vor sa afle mai multe despre cum isi pot creste notorietatea, domina piata locala si construi un brand puternic.

Gerry Robert va dezvalui ideile sale despre cum iti poti scrie propria cartea in mai putin de 40 de ore si cum sa o transformi intr-un instrument de marketing care sa iti genereze venituri.

Evenimentul face parte dintr-o serie de seminarii pe care Gerry Robert le sustine in aceasta toamna in toata lumea. Fondatorii platformei de coaching si dezvoltare personala pentru experti, consultanti si furnizori de servicii, Born2Succeed, au reusit sa adauge capitala Romaniei pe lista oraselor incluse in seria de evenimente semnate Gerry Robert, alaturi de Londra, Amsterdam, Toronto, Chicago, San Diego si Texas.

“Gerry Robert iti capteaza atentia din primul minut iar ideile sale neconventionale, te vor convinge ca este un maestru al marketingului”, spune Justin Devonshire, co-fondator Born2Succeed.

“Suntem foarte incantati ca Gerry a acceptat invitatia noastra de a veni la Bucuresti sa impartaseasca cu romanii din secretele succesului sau. Am avut sansa sa il cunosc in cadrul unui seminar din Londra unde am aflat tehnici inovatoare de marketing. Le-am pus in aplicare, iar rezultatele au fost peste asteptari”, a completat Irina Alionte, co-fondator Born2Succeed.

Gerry Robert provine dintr-o familie defavorizata din Canada. A fost nevoit sa abandoneze scoala la 18 ani si sa inceapa sa isi castige propria existenta. In numai doi ani, a reusit sa isi schimbe radical destinul ajungand dintr-un om care traia de pe o zi pe alta, sa castige primul sau milion de dolari. De atunci, Gerry a generat venituri de peste 100 milioane de dolari, a devenit mentor pentru cei mai bogati oameni din lume precum Bill Clinton, Donald Trump, Sir Richard Branson si Anthony Robbins. A lucrat pentru mari corporatii precum Microsoft, Google, IBM, General Motors, Malaezia Airlines si a sustinut seminarii live pentru peste 3 milioane de oameni.

Toti participantii vor primi la finalul seminarului instrumente si materiale de marketing in valoare de peste 700 euro. Acestea constau in cursul online semnat de Gerry Robert “How to Publish a Book & Grow Rich” si acces la programul online „Fully Booked in 30 Days Challenge”, oferit de Born2Succeed, structurat in 4 module care includ tutoriale video de Facebook marketing.

Inscrierile la eveniment se pot face pe www.born2succeed.net/gerryrobertlive unde se gasesc si mai multe informatii. Numarul de locuri este limitat.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: