Management Stiri

Servicii medicale pentru top management

12 feb. 2015 2 min

Servicii medicale pentru top management

Reading Time: 2 minute

Intermedicas, prima clinica din tara specializata in servicii de second opinion medical, reuseste sa inoveze pe piata serviciilor medicale locale si lanseaza un program exclusiv pentru top management si persoane de origine straina care profeseaza pe teritoriul Romaniei.

Clinica ofera managerilor de varf servicii precum Personal Health Assistant, Second Opinion medical – acces cu prioritate la medici de talie internationala, servicii dedicate exclusiv seniorilor din familie, precum si un program de maximizare a avantajelor pe care le ofera asigurarile de sanatate internationale sau abonamentele la clinici private din Romania.

“Am creat acest pachet special care anticipeaza nevoile expatilor si, in general, ale managementului de varf. Este vorba despre un program accesat de persoane foarte ocupate care nu au timp sa citeasca pagini intregi de conditii contractuale, persoane care pot avea o bariera lingvistica si care au nevoie de acces imediat la cei mai buni medici din Romania si strainatate, medici ultraspecializati in identificarea si tratarea unor cazuri specifice”, spune Ana Maria Marian, CEO al Intermedicas.

Prin acest program, managementul de varf are acces in permanenta la cei mai buni medici romani, din Europa, din SUA si din Japonia, la un asistent medical personal permanent, vorbitor de limba engleza, care ghideaza clientul de la semnalarea problemei pana la finalizarea acesteia, inclusiv in cazuri de spitalizare. De asemenea, se asigura sfaturi medicale telefonice si programari in regim de prioritate la medici de talie internationala.

Pe de alta parte, prin accesarea acestor servicii, companiile se degreveaza de birocratia in relatia cu asiguratorul sau cu furnizorul de servicii medicale si vor avea siguranta ca echipa de management stie exact care este cel mai bun medic pentru rezolvarea problemei de sanatate. De asemenea, asiguratorii au ca principal avantaj faptul ca se elimina costurile provenite din mai multe incercari de cautare a unui diagnostic corect pana la o solutionare finala a problemei medicale.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: