Companii Stiri

Shell revine în România după 14 ani. Ce servicii va oferi compania

4 mai 2021 2 min

Shell revine în România după 14 ani. Ce servicii va oferi compania

Reading Time: 2 minute

Shell și-a reluat din luna aprilie operațiunile în România, cu o echipă formată din 57 de persoane coordonată de Adrian Ciceu, Country Manager, Shell România.

”Echipa Shell România este acum în formula completă și cu motoarele turate la maximum pentru a ne servi cât mai eficient clienții din piața locală. Acum le asigurăm acces direct la portofoliul nostru de servicii, produse și know-how și putem răspunde direct nevoii lor de a avea un sprijin sporit în eficientizarea afacerilor, printr-o gamă mai largă de servicii, bazate pe tehnologii și soluții mai avansate. Shell are un întreg ecosistem de servicii integrate, care va fi accesibil treptat pe piața locală.”

Adrian Ciceu, Country Manager, Shell Romania

Compania olandeză a ieșit complet de pe piața din România în 2007, când a vândut businessul de petrol lichefiat către Rubis. Shell vânduse în 2005 cele 59 de benzinării pe care le mai deținea în România către grupul ungar MOL.

Ce oferă Shell în România

Serviciile oferite de Shell în România includ carduri de combustibil și asistență în domeniu pentru companiile din transportul comercial rutier internațional.

Shell România oferă și servicii de taxe de drum, recuperare de TVA și accize, asistență tehnică 24/7, parcări pentru vehicule de mare tonaj și asistență rutieră.

În Europa, Shell oferă acces la peste 10.000 de stații proprii și deține o rețea mixtă de 69 de stații LNG proprii și în parteneriat.

Adrian Ciceu, Country Manager, Shell România s-a alăturat echipei companiei în anul 2003. A ocupat mai multe poziții în vânzări, marketing și management. A absolvit Facultatea de Fizică Atomică și Nucleară din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Deține un MBA la Weatherhead School of Management din Cleveland, SUA.

Shell România a demarat oficial activitatea pe piața locală la data de 1 aprilie 2021. Serviciile furnizate de Shell în ultimii 15 ani printr-un agent local sunt acum gestionate direct de echipa Shell de la București. 

Royal Dutch Shell plc are operațiuni în peste 70 de țări și teritorii, în domenii precum explorarea și producția de petrol și gaze, producția și comercializarea gazelor naturale lichefiate și a gazelor lichide, fabricarea, comercializarea și transportul de produse petroliere și petrochimice și proiecte de energie regenerabilă.

Shell operează cea mai mare rețea de stații de distribuție a carburanților din lume, oferind acces la peste 10.000 de stații proprii si la aproximativ 40.000 de puncte de acceptanță de plată în Europa.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: