Marketing Stiri

Si mai usor de gatit

6 nov. 2014 2 min

Si mai usor de gatit

Reading Time: 2 minute

Agricola a lansat o noua gama de produs: “Usor de Gatit, creata special pentru femeile care, indiferent de varsta, sunt preocupate de timpul lor.

Gama Usor de Gatit se prezinta intr-un ambalaj nou, cu un design in culori vesele, care se distinge usor pe raft si prin gramaje mici (400 – 600 grame). Noua gama inglobeaza cinci sortimente, ambalate in atmosfera controlata: Cubulete din piept de pui, Muschiulet din piept de pui, Minisnitele din piep de pui, Piept de pui feliat si, respectiv, Rulouri din pulpa de pui.

Tatiana Cimpoesu VP
Tatiana Cimpoesu, Vice-Presedinte, Agricola

“Gama Usor de Gatit vine in continuarea strategiei de diferentiere a brandului Agricola, in ceea ce priveste segmentul carne de pasare, concretizata pana acum de Puiul Familist, Puiul Antistres si Puiul Fericit, produse validate in ultimii ani de preferintele consumatorilor”, declara Tatiana Cimpoesu, Vice-Presedinte, Agricola.

Produsele Usor de Gatit se gasesc deja pe rafturile Auchan, BILLA, Carrefour, Cora, Kaufland, METRO, Real, precum si in magazinele Agricola.

De 22 de ani pe piata, Agricola este unul dintre cei mai mari producatori de carne de pui din Romania si principalul exportator din aceasta categorie.

Potrivit datelor din 2013, detine 16% din piata carnii de pui, este lider cu 19% din piata de semipreparate si produse de tip ready-meal, iar Salamul de Sibiu Agricola este lider in total segment Salam de Sibiu comercializat in Romania cu 52,6% cota de piata in valoare (Nielsen, iunie – iulie2014).

Puiul Fericit, crescut cu cereale cel putin 57 de zile si certificat de DQS Germania, a fost premiat in data de 5 iunie 2014, la Bruxelles, de Institutul International pentru Testarea Calitatii Gustului – iTQi , cu doua stele de aur.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: