Lifestyle Stiri

Ursus Breweries aduce în România berea Meantime

20 sept. 2018 3 min

Ursus Breweries aduce în România berea Meantime

Reading Time: 3 minute

Meantime, o bere creată în Anglia este noul brand de bere craft care se adaugă portofoliului de beri de import al Ursus Breweries.

Ursus Breweries își extinde gama de beri de import și aduce pe piața din țară Meantime, o bere craft creată în Anglia, care explorează gusturile și rețetele clasice englezești de bere. Meantime, care a fost lansată în trei variante – Meantime London Lager, Meantime London Pale Ale, Meantime Yakima Red – este al patrulea brand internațional din portofoliul „Jurnalul unui Connaisseur”, un concept care urmărește, prin intermediul unui călător, poveștile berilor de import și experiența locală a țărilor din care acestea provin: Olanda (Grolsch Weizen), Turcia (Efes Pilsener și Efes Draft), Belgia (St. Stefanus) și, mai nou, Anglia.

„După Olanda, Turcia și Belgia, Anglia a fost următoarea destinație în călătoria noastră de unde am selectat încă o specialitate de bere pentru portofoliul nostru de beri de import. Pasiunea și curiozitatea ne-au condus către fascinanta Londra, unde am cunoscut o bere craft autohtonă, cu un spirit liber. Meantime este o alegere excelentă oriunde te-ai afla în lume, care îi oferă experiența vibrantă și autentică a Londrei”, spune Bogdan Jianu, Brand Manager Ursus Breweries.

Meantime London Lager este o bere special creată pentru cei care doresc experiențe premium, aceasta fiind o bere maturată, nepasteurizată, cu o aromă perfecționată în decursul a 20 de ani. Aceasta surprinde printr-un gust suprem, care îmbină într-o explozie de simțuri, aromele clasice ale malțului din partea de est a Angliei și hameiul din Kent.

Meantime London Pale Ale este o bere complexă, care combină hameiurile americane Centennial și American Cascade cu cel englezesc, pentru a oferi o experiență completă, cu arome de citrice și gust amărui. Aceasta este o bere craft care creează o punte între tradiție și modernitate.

Meantime Yakima Red este o bere specială, creată pentru cei care preferă o altfel de bere în favoarea celei amărui. Produsă din alăturarea a cinci soiuri de hamei din valea Yakima, Washingtin, Meantime Yakima Red este o bere spectaculoasă, de culoare roșu rubiniu, care reține gustul amărui cu notele fructate provenite din tipurile de hamei.

Cele trei beri ale brandului Meantime se alătură, în portofoliul „Jurnalul unui Connaisseur” brandurilor Efes, Grolcsh Weizen și St. Stefanus, completând călătoria prin diferitele culturi și arome ale lumii.

Grolsch Weizen este o bere de grâu, premium, dedicată celor care apreciază aromele complexe. Premiată cu locul întâi la World Beer Awards în 2016, Grolsch Weizen îmbină spectaculos aroma bananelor, perelor și cuișoarelor cu note răcoritoare și o textură catifelată. Malțul de grâu și drojdia rămase în bere dau aspectul tulbure, completat de consistența fină a spumei.

Efes Pilsener și Efes Draft, sunt beri care aduc spiritul pozitiv și vesel al Mediteranei, precum și gustul mai puțin amărui dat de orez. Gustul proaspăt, parfumul îmbietor de malț și savoarea delicată a orezului fac din Efes Pilsener o bere ușor de băut, care te invită la degustat. Creată pentru cei în căutare de senzații noi, Efes Draft îmbină fermitatea malțului cu finețea orezului.

St. Stefanus este o bere autentică de abație dedicată celor care preferă berile aromate și cu un conținut mai mare de alcool. St. Stefanus surprinde printr-un gust diferit, deoarece aceasta evoluează în sticlă după îmbuteliere, printr-un proces de refermentare, de la un gust fructat la unul mai complex și aromat. St. Stefanus este un brand creat în anul 1295 de călugării de la Mănăstirea Sfântul Ștefan din Belgia și păstrează metoda de fabricare încă din acele timpuri

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: