Stiri Tech

Simpli, o noua aplicatie cu ADN romanesc

11 ian. 2016 < 1 min

Simpli, o noua aplicatie cu ADN romanesc

Reading Time: < 1 minut

Recent si-a facut debutul aplicatia Simpli, care promite persoanelor active o viata mai simpla prin integrarea intr-un singur loc a casutelor de email si a celor mai importante functionalitati de organizare a activitatilor zilnice.

Pornita de la ideea catorva romani, Simpli centralizeaza in timp real, intr-o singura interfata, mesajele de email de pe conturi multiple, notificarile referitoare la urmatoarele intalniri din calendar, notitele si proiectele ce trebuie indeplinite din lista de activitati. In prezent au acces la aplicatie posesorii de iOS si in curand si cei de Android.

Prima varianta de test a aplicatiei Simpli a fost lansata in luna iulie a anului trecut. Versiunea actuala, lansata in ianuarie 2016, are multiple functionalitati, printre care si centralizarea tuturor conturilor de email (Gmail, Yahoo, Outlook, Imap) ale utilizatorului. Conectarea se face in cloud, astfel incat utilizatorii pot accesa Simpli de pe orice dispozitiv mobil pentru a verifica sau recupera datele.

Alte functionalitati ale aplicatiei Simpli permit interconectarea calendarelor, etichetarea mesajelor de email, notitelor sau listelor de activitati cu asa-numitele tags – “etichete” care sunt comune pentru toate tipurile de informatii, astfel incat ulterior regasirea lor sa fie mult mai facila.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: