Stiri Tech

Smartphone-ul de gaming ROG Phone 3 Strix Edition este disponibil în România

9 aug. 2020 < 1 min

Smartphone-ul de gaming ROG Phone 3 Strix Edition este disponibil în România

Reading Time: < 1 minut

Noul telefon de gaming ASUS ROG Phone 3 Strix Edition este disponibil pe piața din România prin intermediul magazinelor online specializate.

Versiunea ROG Phone 3 Strix Edition disponibilă în România este echipată cu o platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 865, 8 GB memorie RAM LPDDR5 și 256 GB spațiu de stocare. ROG Phone 3 este compatibil cu rețelele 5G în toate versiunile sale.

Ecranul AMOLED cu diagonala de 6,59 inchi are o acuratețe a culorii Delta-E < 1 și o latență de 25 de milisecunde la atingere, având o rată de refresh de 144 Hz, ideală pentru jocurile rapide.

Designul telefonului este centrat pe jocurile mobile. Sistemul AirTrigger 3 include acum un senzor de mișcare în plus față de senzorii touch ultrasonici programabili, oferindu-le gamerilor și mai multe modalități de a controla acțiunea.

Software-ul de optimizare a performanțelor X Mode suportă acum ajustarea mai multor parametri ai sistemului. Portul de încărcare montat pe lateral este foarte util atunci când folosim telefonul pe orizontală, reîncărcarea baterie de 6000 mAh fiind mai ușor de realizat.

Smartphone-ul este disponibil online la prețul de 3.999,99 de lei.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: