Companii Stiri Tech

Inovații sustenabile de la Grundig la IFA 2019

11 sept. 2019 2 min

Inovații sustenabile de la Grundig la IFA 2019

Reading Time: 2 minute

Grundig anunță în cadrul IFA 2019 cea mai recentă gamă de electrocasnice inteligente și echipamente electronice pentru casă, inovații sustenabile care oferă consumatorilor un nivel înalt de calitate, performanță și design.

HotAero Pro, SenseSteam Pro și Meat Optimize Pro

Noua serie de cuptoare încorporabile dispune de tehnologiile HotAero Pro și SenseSteam, care gestionează perfect aerul cald și aburul pentru o experiență aparte a gătitului. Sunt noile tehnologii pentru mâncăruri gourmet pregătite acasă, inițiativa Grundig concentrându-se în jurul respectării alimentelor prin dezvoltarea de gamei de produse sustenabile, cu design rafinat.

Interiorul cuptorului folosește tehnologia HotAero Pro îmbunătățind circulația aerului, totul cu un consum minimizat de energie.

Cuptorul dispune de o funcție automată de gătit care oferă consumatorilor posibilitatea de a alege dintr-o gamă de feluri de mâncare pre-programate. Ventilatorul bi-direcțional se adaptează în funcție de rețetă și greutate, în timp ce rotația și viteza ventilatorului se vor schimba pentru a obține rezultatele dorite.

Tehnologia SenseSteam Pro controlează nivelul de abur din interiorul cuptorului în timpul preparării. Astfel, sunt combinate și analizate informațiile de la mai mulți senzori ai cuptorului pentru a menține un nivel potrivit în interiorul acestuia, fie că sunt pregătite legume sau carne.

Tehnologia Meat Optimize Pro măsoară temperatura din interiorul preparatelor pe bază de carne din patru puncte distincte pentru a determina cât mai precis stadiul în care se află.

Cuptoarele Grundig vin cu un interior ușor de curățat, touch control TFT LCD de 5,7 inch, instrucțiuni exacte de gătire, rețete automate și conectivitate, dar și tehnologiile Divide & Cook și Multi-Taste.

Induction Air System

Grundig lansează o plită cu inducție, care are hota integrată în centrul plitei, adaptându-se decorului. În plus, produsul este mai performant și cu o eficiență energetică mult mai mare.

Noua inovație Induction Air System ajută să economisești spațiu, combinând funcțiile a două electrocasnice într-un singur produs.

Totodată, Induction Air System are un nivel de zgomot scăzut și este echipat cu filtre de carbon care sunt regenerabile și au o durată de utilizare mult mai crescută.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: