fbpx
slide1

Tabăra de social media marketing

6-9 Decembrie 2018,
Pârâul Rece

slide2

EDITIA 16. BEST OF THE BEST.

SOCIAL MEDIA * INTERACTIVITATE * TEAMWORK * FUN * NETWORKING * WORKSHOP

De ce sa participi?

Vei beneficia de o experienta completa de integrare in comunitatea social media
prin conferinte, traininguri, networking dar si petreceri.

Audienta

Evenimentul se adreseaza specialistilor in comunicare, PR, marketing, vanzari atat din agentii cat si din companii, bloggerilor.

Speakeri

Participa la o experienta de invatare ce se completeaza cu networking cu cei mai influenti oameni din online si comunicare.

Stim ce vei face la iarna!

Te intrebi care sunt cele mai potrivite strategii de social media marketing pentru brandul tau?

Vino sa descoperi alaturi de specialistii in marketing si comunicare cum se construiesc campanile de succes si cum poti sa masori corect rezultatele! Doua institutii bancare, doua mari companii de FMCG si zeci de companii si-au schimbat modul in care comunica si gandesc staregiile de marketing in urma celor zece editii ale Social Media Camp de la Paraul Rece!

Vino la Social Media Summer Camp! Echipa Biz te provoaca la trei zile de workshopuri si conferinte, trei zile de debate, networking si strategii de social media marketing!

SOCIAL MEDIA * INTERACTIVITATE * TEAMWORK * FUN * NETWORKING * WORKSHOP

Participantii despre tabara

Bogdan Dragotoiu

"După ce am participat odată la tabăra BIZ am revenit de fiecare dată, atât de bună este.
Am ajuns după ce două colege mi-au spus că este o experiență unică, însă așteptările mele erau destul de mici.
După doar o zi, am realizat că beneficiile de a împărți exeriența cu foarte multe companii, oameni din agenții și bloggeri reprezintă o experiență unică, iar ce vezi aici te ajută foarte mult în a aplica în compania în care lucrezi, dar și la nivel personal.
Pentru mine, tabăra BIZ a însemnat cunoașterea a sute de oameni pe parcursul ultimilor 4 ani, de la care am învățat foarte mult și cu care am relaționat și chiar colaborat foarte bine când am avut nevoie.
Este categoric un eveniment de referință în industrie și dacă ai ocazia, trebuie să-l încerci măcar odată, după aceea sigur te întorci."

Bogdan DragotoiuTNT Country Sales & Marketing Manager
Razvan Capanescu

“Intotdeauna mi-a placut in tabara (inca din scoala generala). Dar nu m-as fi gandit ca – adult fiind si foarte preocupat de profesie – am sa vad vreodata impletindu-se cu sens petrecerile de pana dimineata cu conferintele care incep la scurt timp dupa. Shot-urile, black jack-ul, whisky-ul, dansul de parca nu mai vine maine, pusca cu aer rece si statia de reabilitare cu discutiile curate, directe, pline de miez. Ca exista networking adevarat intre doua vulnerabilitati de voce la karaoke si un flexat de muschi intelectuali in workshop. Si ca salata de varza alba ne uneste pe toti in simtire.
Nu, nu m-as fi gandit ca trebuie sa imi dau un “save as” in somn, pentru ca Biz Camp este un capitol atat de bogat, din care pot sa extrag atat de multe. Nu, nu m-am prins cum reuseste Marta sa coaguleze energiile astea.
Dar m-am prins cine trebuie neparat sa vina la editiile urmatoare: toti cei care ati mai auzit d’astea. Toti cei care aveti convingeri atat de ferme, incat nu va mai trebuie inca un munte. Toti cei care simtiti ca stiti tot.”

Razvan Capanescu Leo Burnett Group
Gabriela Lungu

"Biz Social Media Camp a fost o experienta de neuitat. Si de repetat!Este ilustrarea vie a expresiei 'work hard, play harder' - oameni destepti si plini de umor, pusi pe invatat si facut lucruri curajoase, dar care stiu sa se si distreze. Am fost foarte impresionata sa observ comunitatea creata acolo. Si am fost si mai impresionata de apetitul si de deschiderea participantilor - si bloggeri, si reprezentanti companii - de a absorbi informatie, feedback si idei. Sper sa revin la editiile viitoare!"

 

Gabriela Lungu
Cristian Manafu

"Am asistat la probabil cea mai intensa editie a a taberei de social media de pana acum. Problemele si provocarile au fost puse pe masa foarte deschis, iar oamenii prezenti (din agentii, clienti si bloggeri) la Biz SMS Camp au plecat cu multe idei si contacte. Serile de networking au fost mai lungi ca oricand."

Cristian Manafumanafu.ro
Virginia Otel

“Social Media Summer Camp a devenit un eveniment de referinta in termeni de strategii si tendințe in zona retelelor de socializare. In acelasi timp, este un prilej pentru noi de a face cunoștinta cu experti in comunicarea online, un domeniu care devine din ce in ce mai important pentru industria bancara. Social Media Summer Camp ne provoaca de fiecare data sa vedem noi perspective in ceea ce privește modul în care noi, ca institutie financiara, transmitem informatii de calitate, dar si prietenoase in același timp. Sunt convinsa ca si participarea de anul acesta va fi o experienta reusita.”

 
Virginia OtelCommunication Leader, Garanti Group Romania

ORGANIZATOR

biz

CAFEA OFICIALA

fresh corner-maro

PARTENERI

bt logo
Caroli
caroli campanie 2
EGP10 BRANDMARKS_RO-02
maresi siviero
logo coca-cola romania
Profi STANDARD orizontal
UCB_CMYK_2D_RO_L_Simple
metropolitan life
absolut votka - Copy
james
Tuborg_site
BAT
skoda final logo
logo Telekom

CU SPRIJINUL

gt
mediatrust
Untitled-1
chilli.cdr
Prezenta online sustinuta de
logo cu text negru + slogan2 (2)
© Copyright Revista Biz