BizRemote by certSIGN Stiri

SMYK All for Kids extinde rețeaua de magazine

27 mai 2021 2 min

SMYK All for Kids extinde rețeaua de magazine

Reading Time: 2 minute

Retailerul polonez SMYK All for Kids deschide al doilea magazin din  Constanța, extinzându-și astfel rețeaua națională la 23 magazine.

Noul magazin are o suprafață de  peste 300 de metri pătrați, acesta este primul magazin deschis anul acesta, continuând astfel strategia de extinderea a brandului la nivel naţional.

„Suntem foarte încântați să anunțăm deschiderea unui nou magazin SMYK în Constanța, consolidându-ne, astfel, prezența într-un oraș important nu numai pentru locuitorii săi, ci și pentru clienții noștri din toată țara, în perioada estivală. Cel de-al 23-lea magazin din rețeaua noastră se încadrează în politica companiei de a oferi produse calitative, la prețuri competitive, pe care clienţii din România le apreciază încă din anul 2009. Cu siguranţă părinții constănţeni și turiștii vor fi foarte mulțumiți că au la îndemână un nou magazin SMYK, în care găsesc “sub acelaşi acoperiş” articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și jucării pentru copiii cu vârste între 0 și 14 ani, precum și articole de puericultură.” a declarat Sorin Stancu managerul general SMYK All for Kids România.

Acesta mai adaugă că, prin extinderea continuă a rețelei de magazine, intenția companiei este să vină cât mai aproape de clienți, cu cât mai multe opțiuni pentru nevoile lor în creșterea și îngrijirea copiilor. „Ne dorim să devenim parte din viața lor și a copiilor, ca un brand de familie”, continuă Stancu.

Respectând linia de design prietenos și prețurile accesibile, SMYK All for Kids aduce la Constanța, în City Park, conceptul „totul sub un singur acoperiș”, fiind o destinație de shopping esențială pentru părinții cu copii între 0 și 14 ani.

Oferta magazinului include o gamă variată de produse, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu Cool Club, până la articole de puericultură – cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă, cosmetice etc.

De asemenea, un segment important de produse îl reprezintă jucăriile interactive și educaționale, pentru toate vârstele, atât  cele aparținând brandului propriu – SMIKI, cât și unor mărci globale cunoscute, cum ar fi LEGO, Mattel, Habsbro și altele.

Magazinul cu numărul 23 este situat în incinta  City Park Constanţa pe Bd, Alexandru Lăpuşneanu, nr 116 C.  În perioada 28-30 mai, cei care trec pragul SMYK All For Kids se vor putea bucura de reduceri de  până la -50% la  îmbrăcăminte, încălţăminte şi jucării, dar şi de tombolă cu premii pentru cei ce se înscriu în programul de fidelitate.  În plus, primii 100 de clienți vor primi cadou câte un urs de pluș marca SMIKI sau câte un set pilot şi riglă marca Pilot Frixion.

SMYK All for kids a deschis în 2020 cinci magazine, iar anul acesta își propune să deschidă alte 5 locatii, ajungând astfel la o rețea de 28 magazine la nivel național.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: