fbpx
Stiri Tech

SoftOne Romania lanseaza eINVOICE1 min

13/07/2015 < 1 min read

SoftOne Romania lanseaza eINVOICE1 min

Reading Time: < 1 minut

SoftOne Romania, unul dintre cei mai dinamici furnizori de solutii si servicii ERP si Cloud, lanseaza serviciul cloud eINVOICE, o aplicatie de business avansata si completa, care permite companiilor din Romania sa eficientizeze procesele de facturare.

Noul serviciu cloud eINVOICE satisface in intregime cererea pentru automatizarea si reducerea costurilor proceselor de business, datorita beneficiilor si economiilor asigurate de utilizarea pe scara larga a tehnologiilor de cloud computing. eINVOICE simplifica si automatizeaza emiterea si arhivarea facturilor, precum si livrarea/transmiterea acestora integral in format electronic, inlocuind procesul similar desfasurat pe suport hartie.

Serviciul asigura reducerea costurilor de facturare ale companiilor cu pana la 70% si garanteaza maximum de securitate, vizibilitate si control in timp real pentru toate facturile clientului, in orice etapa a procesului. Mai mult, toate facturile trimise sunt arhivate in mod automat in Cloud, fiind disponibile oricand, la orice ora si de pe orice dispozitiv.

eINVOICE este o platforma ce poate fi incorporata ca aplicatie in orice solutie de business, toate solutiile Soft1 beneficiind de integrare nativa cu aceasta.

eINVOICEeste o solutie flexibila si inovatoare, care garanteaza un nivel maxim de securitate a datelor, asigurand automatizarea integrala a transmiterii facturilor in cel mai scurt timp.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *