Lifestyle Stiri

Sport in rate

25 feb. 2015 < 1 min

Sport in rate

Reading Time: < 1 minut

Stejarii Country Club a incheiat parteneriate cu Unicredit Tiriac Bank si Raiffeisen Bank pentru un serviciu de achizitii abonamente anuale in sistem de 12 transe de plata,  cu dobanda preferentiala zero.

Complexul pune la dispozitia pasionatilor de sport mai multe facilitati: 4 terenuri de tenis cu zgura Conipur Pro Clay (2 in interior si 2 in exteriorul clubului), 2 terenuri de squash, sala de fitness cu peste 100 de echipamente sportive, studio de cycling, piscine, 2 terenuri de padel, golf driving range, pista de alergare, perete de escaladare.

La acestea se adauga o gama ampla de activitati artistice si arte martiale pentru copii si adulti: aikido si Kyokushin karate, Atelierul de Voce si Muzica (o initiativa a Loredanei Groza si a Luciei Ciobotaru), balet, street dance, dans latino, mix dance hobby si stiletto dance.

In luna februarie, la achizitionarea a doua abonamente gold anuale pentru cuplu, membrii beneficiaza, la alegere, de un voucher “Rasfat in Cuplu – 90 minute” sau de cinci sesiuni de fitness cu trainer personal pentru doi.

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: