Companii Lifestyle Stiri

Starea de bine de dupa sarbatori

15 ian. 2016 3 min

Starea de bine de dupa sarbatori

Reading Time: 3 minute

De sarbatori te-ai bucurat din plin de rasfaturi culinare si de cadouri care te-au incantat: de la mese bogate alaturi de cei dragi, pana la rochia noua la care visai de mult timp. Activia iti propune sa te bucuri in continuare si te invita sa iti faci cadou starea de bine in fiecare zi.

Pentru ca problemele digestive pot aparea mai ales dupa o perioada cum este cea a Sarbatorilor, in care cedam ispitelor culinare si luam vacanta de la sala de sport sau de la miscarea zilnica, Activia iti reaminteste sa ai grija de sanatatea ta digestiva consumand iaurt probiotic zilnic. In perioada 5 ianuarie – 29 februarie, accepta ”Provocarea celor 14 zile” si consuma zilnic un iaurt Activia. Daca nu esti mulțumita, primesti banii inapoi, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Studii recente (UCLA – Collaborative Center for Integrative Medicine, Los Angeles, USA) demonstreaza ca iaurtul probiotic Activia ajuta nu doar la menținerea sanatații digestive, ci poate imbunatați si starea emoționala, te poate face mai relaxata, mai pozitiva. Sistemul digestiv gazduieste propriul sau sistem nervos, cel numit enteric, format din circa 100 de milioane de neuroni care functioneaza independent de creier, dar, desigur, schimba informatii cu acesta. In plus, tubul digestiv contine cam 70% din sistemul nostru imunitar si produce circa 95% din serotonina din organism, cunoscuta si sub numele de „hormonul fericirii”. Studiul efectuat de o echipa de la Universitatea California din Los Angeles a demonstrat ca iaurtul Activia moduleaza activitatea unor regiuni ale creierului responsabile de starea emotionala si sensibilitatea la durere, facandu-ne sa reactionam mai bine la stimuli emotionali negativi.

Cand te simți bine se vede la fiecare pas, in orice zambet si in fiecare lucru pe care il faci. Iar pentru a avea toate acestea, sanatatea ta digestiva este foarte importanta.

,,Cercetarile vin sa confirme si sa argumenteze inca o data importanța sanatații digestive pentru menținerea calitații vieții, care presupune echilibrul intre fiziologic si emoțional. Un simplu obicei sanatos – consumul zilnic de iaurt probiotic – este benefic pentru starea noastra de bine fizica si emoționala”, declara Prof. Dr. Dan L. Dumitrascu, Presedintele Societatii Romane de Gastroenterologie si Hepatologie.Provocarea Activia

In urma unei evaluari nutritionale complexe a iaurturilor din gama Activia, Societatea de Nutritie din Romania recomanda consumul zilnic de iaurt probiotic Activia, ca parte a unei alimentații echilibrate. „Recomand consumul de Activia ca specialist, pentru ca am analizat profilurile nutriționale pentru toata gama de produse Activia, dar si bazat pe experiența mea personala de consumator, care de ani de zile mananca Activia cu cereale la micul dejun”, declara domnul profesor universitar doctor Nicolae Hancu, membru de onoare al Academiei Romane.

Intra in aplicatia ,,Fa-ti cadou starea de bine” de pe pagina de Facebook Activia, introdu datele unui bon fiscal care sa includa minimum un iaurt Activia si invita un prieten sau prietena sa intre in aplicatie. Poti castiga zilnic iaurturi pentru tine si cei dragi si, saptamanal, doua bratari fit bit pentru tine si prietenul sau prietena ta. La finalul campaniei ai sansa de a castiga premiul cel mare, un voucher de calatorie in valoare de 6.000 ron pentru a te bucura de starea de bine oriunde doresti in lume!

Descopera noua platforma www.activia.ro construita special pentru femeile extraordinare. Aici vei gasi inspiratie pentru fiecare zi, sfaturi utile pentru un stil de viata echilibrat, retete usor de realizat, opinii ale altor femei extraordinare care sa iti dea putere sa zambesti, toate pentru a te ajuta sa ai zi de zi o stare de bine si sa vezi mereu partea plina a paharului.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: