Companii

Startupperii anului

Reading Time: 2 minute

Tzitzi, OncoChain și Plugpoint sunt câștigătorii competiției “Startupperul Anului”, ediția 2018-2019, organizată de Total pentru prima dată în România.

Juriul care a desemnat câștigătorii a fost format din specialiști, lideri și membri ai comunității de afaceri, precum și experți de la Total.

Cei trei câștigători ai competiției, care urmează să înceapă perioada de mentorat, sunt:

-Premiul I: Mirona Păun, Tzitzi-Poc – proiect ce exploatează teatrul ca instrument educațional, integrând elemente digitale, pentru ca cei mici să învețe să identifice emoțiile și să le gestioneze;

-Premiul II: Mădălin-Marius Margan și Roxana Margan – OncoChain, platformă internațională pentru pacienții oncologici, ce asigură asistență medicală personalizată;

-Premiul III: Alexandru Buzescu, Plugpoint – stații de încărcare, proiect care încurajează utilizarea mașinilor electrice în România prin dezvoltarea unei infrastructuri eficiente și ușor de folosit.

Cei trei antreprenori vor beneficia de sprijin financiar în valoare cumulată de 25.000 euro (premiul I – 12.500 euro, premiul II – 7.500 euro și premiul III – 5.000 euro), un program de mentorat și coaching profesional, precum și promovare și expunere media.

Titulatura de Femeie Antreprenor de Top a fost acordată Mironei Păun, aceasta devenind dublă câștigătoare în cadrul competiției organizată de Total pentru prima dată la nivel local.

Competiția “Startupperul Anului susținut de Total”, ediția 2018-2019, a fost derulată simultan în 55 de țări – 37 din Africa, 11 din regiunea Asia-Pacific și Orientul Mijlociu, 4 din America și 3 din Europa. Prin susținerea acordată tinerilor antreprenori în dezvoltarea propriilor proiecte, competiția consolidează structura socială locală, arată compania, într-un comunicat de presă.

Aceasta a fost cea de-a doua ediție a “Startupperul Anului susținut de Total”, în total, în toate țările unde s-a desfășurat competiția, înregistrându-se aproape 50.000 proiecte înscrise, dintre care peste 15.000 au fost eligibile pentru participare. Totodată, 825 de finaliști din întreaga lume au avut ocazia să își susțină proiectele în fața comisiilor specializate din fiecare țară în parte și au fost acordate 165 de premii.

În continuare, câștigătorii Premiului I din fiecare țară își vor prezenta proiectele în fața unui juriu internațional, care va alege șase Mari Câștigători din toate cele 55 de țări participante.

Total România a fost înființată în anul 2005, ca un parteneriat economic între companiile Total (Franța) și Lustic (România). În prezent, compania are sediul în București și deține o fabrică la Cristian, Brasov, un depozit de bitum în Ozun, Covasna, și acoperă domenii complexe de activitate precum: producție de lubrifianți și unsori, distribuție și vânzare de lubrifianți și fluide speciale, depozitare, distribuție și vânzare de bitum. Orientată spre a fi o referință pe piața locală și, în egală măsură, loială angajamentului de a oferi o energie mai bună, Total România prezintă o gamă completă de servicii personalizate și soluții avansate, dedicate unei game largi de domenii: autoturisme și motociclete, agricultură, transport, lucrări publice, industrie, transport maritim, aeronautică.

Oana Voinea

Recent Posts

Record de credite noi pentru persoane fizice la BRD: 2,35 mld. lei în primul trimestru din 2024

În primul trimestri din 2024, venitul net bancar al Grupului BRD a atins o creștere de 5,3% față de aceeași…

2 zile ago

Claudiu Butacu & George Constantin: Sustenabilitatea, dincolo de definiții

Sustenabilitate [substantiv feminin, (numai) singular] – capacitatea de a exista constant. Nu este definiția noastră, ci primul rezultat al unei…

2 zile ago

Schimbare la vârful Tuborg România: Yoav Bar preia funcția de CEO

Tuborg România anunță o schimbare strategică în managementul organizației, prin aducerea lui Yoav Bar la conducerea companiei, în funcția de…

3 zile ago

Profit de 390 mil. lei pentru Raiffeisen Bank România în primul trimestru din 2024

Raiffeisen Bank a înregistrat în primul trimestru din 2024 o creștere de 50% pe segmentul planuri de investiții, pensii private…

3 zile ago

Primul teatru construit de la 0 de comunitate, Grivița 53 mai are nevoie de 500.000 euro

Proiectul născut din crezul artistic al scriitoarei și regizoarei Chris Simion Mercurian prinde tot mai mult contur existențial. După 8…

3 zile ago

Smartphone-urile HUAWEI Pura 70 sunt disponibile la precomandă în România

Noile smartphone-uri HUAWEI Pura 70 Ultra, HUAWEI Pura 70 Pro și HUAWEI Pura 70 sunt disponibile la precomandă în România.…

3 zile ago