Management Stiri

Structuri de training unice in Romania, la ConCerto Meet-Ups

31 mai 2016 < 1 min

Structuri de training unice in Romania, la ConCerto Meet-Ups

Reading Time: < 1 minut

Learning Network si Urgent Cargus, te invita la un eveniment experiential de seara in care acorduri de Bach, Rahmaninov, Marcello si Chopin insotesc, explica, potenteaza si, uneori, fluidizeaza, un proces de management al schimbarii. ConCerto Meet-Ups – Managing the Change va avea loc pe 16 iunie la Elite Art Gallery.

Muzica este un filon de inspiratie pentru multi dintre noi. Fie ca folosesti muzica sa te relaxezi sau doar ca sa umpli spatiul de calatorit de acasa spre birou, muzica poate face mult mai mult pentru tine.

Autorii momentului de seara sunt Ioana Toma, HR Manager la Urgent Cargus, care va vorbi despre mindsetul necesar in organizatii in vremuri de schimbare, alaturi de pianistul Nicolae Dumitru, cunoscut pentru structurile sale de training unice in Romania.

Ce vei primi?

  • insight-uri dintr-un proces de management al schimbarii in desfasurare, cu coborasuri si urcusuri;
  • o resursa interna pentru toti cei aflati intr-un proces de management al schimbarii sau care pregatesc o schimbare in organizatie;
  • o alta perspectiva, facilitata de incursiunea in lumea muzicii clasice si a compozitorilor sai, asupra modalitatilor de inovare, schimbare si identificare a resurselor personale si organizationale.

Evenimentul are loc la Elite Art Gallery, un spaţiul dedicat sinergiilor culturale. Pentru mai multe detalii privind agenda, poti accesa site-ul evenimentului aici.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: