Management Stiri

DLA Piper asistă finanțarea SymphoPay

5 mart. 2019 2 min

DLA Piper asistă finanțarea SymphoPay

Reading Time: 2 minute

DLA Piper a asistat recent lansatul fond Early Game Ventures în cadrul unei runde de finanțare în valoare de 650.000 Euro pentru SymphoPay, platforma de integrare a plăților cu cardul la POS.

„Unul dintre asset-urile cele mai valoroase ale SymphoPay este platforma tehnologică pe baza căreia se dezvoltă soluțiile de procesare integrate cu băncile si comercianții parteneri. Suportul acordat de către DLA Piper a fost unul extrem de valoros pentru noi, ajutându-ne să definim și să documentăm toate componentele ce stau la baza proprietății intelectuale. Echipa DLA Piper a acționat ca un catalizator al tuturor părților implicate, ajutându-ne într-un mod extrem de eficient să finalizăm contractul, indiferent de nivelul de complexitate a unor componente ale soluției SymphoPay”, a declarat Daniel Nicolescu, CEO SymphoPay.

Echipa DLA Piper a fost implicată în mod consecvent în dezvoltarea industriei de Venture Capital, punând la dispoziția antreprenorilor și investitorilor un grup dedicat de profesioniști, care oferă analize și perspective de piață, soluții de finanțare alternativă și strategie de business.

„Ceea ce aștept de la o firmă de avocatură când aleg să lucrez cu aceasta este experiența dovedită în zona de Venture Capital și Private Equity, reacția promptă și o combinație deosebită de curaj și prudență, care se materializează într-o atitudine de tip make-things-happen. Am găsit toate aceste calități în echipa DLA Piper”, a declarat Cristian Munteanu, Managing Partner, Early Game Ventures.

Echipa DLA Piper a fost compusă din Marian Dinu (Country Managing Partner), considerat de către Chambers& Partners ca fiind Eminent Practitioner Corporate/M&A, Cristina Bucur (Counsel, Corporate/M&A), Ana-Maria Andronic (Counsel, Intellectual Property and Technology), Flavius Florea (Managing Associate, Intellectual Property and Technology), Ciprian Frandes (Associate, Corporate/M&A), Maria Ghinea (Junior Associate, Corporate/M&A).

DLA Piper este o firmă globală de avocatură cu prezență în 40 de țări. Biroul din România a fost înființat în 2008 și are peste 50 de avocați și consultanți fiscali cu experiență considerabilă în toate sectoarele economice. Echipa de avocați ai DLA Piper furnizează servicii de consultanță juridică ce răspund celor mai complexe situații comerciale cu care se pot confrunta companiile care activează pe piața românească, la nivel european și global.

Foto © makyzz | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: