Digital Marketing Stiri

Talida Cristea a fost numită Chief Operating Officer al KUBIS

Reading Time: < 1 minut Talida Cristea ocupă poziția de Chief Operating Officer, din care va coordona operațiunile agenției KUBIS.31 mart. 2021 < 1 min

Talida Cristea a fost numită Chief Operating Officer al KUBIS

Reading Time: < 1 minut

Începând cu ianuarie 2021, Talida Cristea ocupă poziția de Chief Operating Officer, din care va coordona operațiunile agenției KUBIS. Talida este parte din echipă de aproape 9 ani,  timp în care a ocupat, poziția de Client Service Director.

“Sunt recunoscătoare pentru acest nou rol și pentru parteneriatul pe care îl am cu echipa de management și sunt încrezătoare că putem construi mai departe cea mai bună versiune a acestei companii. KUBIS este într-o nouă fază de dezvoltare. Potențialul de creștere este extraordinar, atât prin oamenii talentați, inovatori și pasionați, cât și prin energia și dedicarea investite în a scoate cel mai bun produs creativ cu impact pozitiv în obiectivele de business ale clienților noștri.”

Talida Cristea, noul COO KUBIS.

„În cei deja 13 ani de la înființare, KUBIS a evoluat constant, ajungând una dintre cele mai relevante agenții de publicitate din România, iar succesul și reputația se datorează în primul rând oamenilor care au construit și dezvoltat încontinuu această companie.

Talida este deja de 9 ani în echipă, practic și ea și agenția au crescut împreună. Am încredere că numirea ei în rolul de Chief Operating Officer va accelera trendul ascendent și va maturiza și mai mult produsul creativ al agenției. În curând, vom anunța și alte schimbări de foarte bun augur pentru KUBIS.”

Vlad Popovici, Managing Partner, KUBIS

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: