Lifestyle Stiri

Teatrul tanar, la Bucuresti

31 oct. 2014 < 1 min

Teatrul tanar, la Bucuresti

Reading Time: < 1 minut

Ideo Ideis si BRD organizeaza NoapteaTeatrului Tanar, pentru prima data in Bucuresti.

Evenimentul va fi gazduit de ArCuB si va avea loc vineri, 14 noiembrie, intre orele 19:00 si 02:00.

NoapteaTeatrului Tanar include spectacole de teatru, o serie de evenimente conexe dedicate procesului de educatie alternativa si ii are ca invitati speciali pe cativa dintre membrii familiei Ideo Ideis. In cadrul evenimentului vor putea fi vazute trei dintre spectacolele de teatru tanar de la ultima editie a festivalului: “5 nuante de negru” (trupa Domino, Ramnicu Valcea), “ampiticipecreier.com” (trupa Atelierul de Teatru, Botosani) si “Clasa noastra” (trupa AS, Bucuresti).

Programul detaliat al evenimentului va fi disponibil pe siteul oficial Ideo Ideis si pe pagina oficiala de Facebook incepand cu 7 noiembrie.

Intrarea la eveniment este libera, in limita locurilor disponibile.

Ideo Ideis este un festival de teatru organizat de Asociaţia Culturala T.E.T.A. si dedicat procesului de educatie alternativa pentru liceenii din Romania. Evenimentul include 8 sectiuni: Atelierele de Teatru Tanar, Atelierele de Maiestrie, Spectacolele de Teatru Tanar, Spectacolele de teatru profesionist, Cinemateca Tarzie, Seara Povestitorilor, Masterclass-urile Ideo Ideis si evenimentele dedicate comunitatii din Alexandria.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: