Companii Stiri Tech

Telekom România lansează un configurator online de servicii

21 oct. 2020 < 1 min

Telekom România lansează un configurator online de servicii

Reading Time: < 1 minut

Telekom Romania lansează un configurator online, prin care se oferă clienților posibilitatea de a găsi serviciile și opțiunile din portofoliul operatorului care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor. Configuratorul este disponibil pe site-ul oficial al companiei și include toate serviciile fixe și serviciile mobile cu abonament.

Acest produs digital utilizează o interfață intuitivă,  ușor de accesat atât de pe desktop, cât și de pe mobil. De exemplu, atunci când un client are nevoie de un număr mai mic de canale TV, dar este pasionat de filme sau dorește un abonament mobil care să conțină mai multe minute internaționale și mai multe opțiuni de roaming, configuratorul îl ghidează instant, oferindu-i un pachet personalizat.

„Implementarea acestui proiect este o evoluție naturală care susține în continuare eforturile noastre de simplificare și digitalizare. De data aceasta propunem o abordare diferită, aceea de a întreba întâi clientul care îi sunt nevoile și de a configura ulterior un pachet de servicii. Este mult mai rapid să selecteze aceste beneficii în cadrul configuratorului, iar noi să îi recomandăm pachetul care i se potrivește. În felul acesta clientul economisește timp pentru că nu este nevoit să caute informația pe site sau să compare beneficiile tuturor abonamentelor fixe și mobile sau ale opțiunilor dorite pentru a selecta oferta potrivită”, explică Gabriel Trăistaru (foto), Directorul Diviziei de Digitalizare,Telekom Romania.

După validarea opțiunilor, solicitarea este înregistrată și un reprezentant Telekom va contacta respectivul client pentru finalizarea procedurii de contractare.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: