Business Companii Tech

Telekonomie – Noua platformă de oferte Telekom România

3 iun. 2020 < 1 min

Telekonomie – Noua platformă de oferte Telekom România

Reading Time: < 1 minut

Telekom România lanseaza platforma Telekonomie, care include noi oferte pentru produsele si serviciile companiei de comunicații

Astfel, persoanele fizice care își portează numerele în rețeaua mobilă Telekom pot beneficia de abonamentul Mobil 6, cu internet 4G nelimitat, minute si SMS-uri naționale nelimitate, cu 50% reducere în primele 12 luni, pentru care vor plăti 3 euro/luna (aproximativ 15 lei/luna), TVA inclus. Dupa cele 12 luni, costul va fi de 6 euro/lună (aproximativ 30 lei/luna), TVA inclus.

De asemenea,  noul Smart TV Stick poate fi achiziționat la abonament cu 50% reducere timp de 3 luni, la prețuri începând de la 1,5 euro/lună (aproximativ 7,5 lei/luna), TVA inclus și livrare gratuită. Oferta este disponibilă până la 30 iunie, cu posibilitatea prelungirii, pentru o perioada contractuala minimă de 24 de luni.

Prețul cel mic

Conform sondajului „Obiceiuri de consum telecom in timpul Covid19”*, realizat de ISRA Center pentru Telekom Romania în perioada 8-12 mai, pe un eșantion reprezentativ national de 1010 utilizatori ai serviciilor de telecomunicații, 89% dintre respondenți cauta întotdeauna un preț cât mai mic cand vine vorba de alegerea serviciilor de telecomunicații.

Sondajul a dezvăluit, de asemenea, că 82% dintre respondenți preferă să cumpere produse și servicii ale unor mărci de renume și 91% au indicat ăa vor încerca o nouă marcă pe care nu au mai folosit-o, dacă există o ofertă foarte atrăgătoare. În cele din urmă, și cel mai important rezultat al sondajului, 92% au declarat că ar dori să economisească mai mult la facturile de telecomunicații.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: