fbpx
Antreprenori BizRemote Business Companii Stiri

Terasele s-ar putea deschide de la 1 iunie, sălile de sport de la 15 iunie1 min

18/05/2020 < 1 min read

Terasele s-ar putea deschide de la 1 iunie, sălile de sport de la 15 iunie1 min

Reading Time: < 1 minut

Premierul Ludovic Orban le-a promis luni reprezentanţilor industriei turistice că terasele se vor deschide pe data de 1 iunie, iar sezonul estival românesc pe 15 iunie, în cazul în care nu vor exista creşteri masive în ceea ce priveşte numărul de teste pozitive, a declarat, Daniel Mischie, preşedintele Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA), într-o conferinţă de presă online, organizată de Alianţa Pentru Turism, citat de Agerpres.

Tot pentru Agerpres, preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, Gabriel Toncean, a declarat că sălile de culturism şi fitness din România s-ar putea redeschide după 15 iunie, cu respectarea unui set de condiţii necesare pentru prevenirea răspândirii viruslu. Mai mulți reprezentanți din acest domeniu au avut luni, 18 mai, o întrevedere cu Ionuţ Stroe, Ministrul Tineretului şi Sportului şi cu Gabriel Toncean, Preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness.

Calendarul acestor redeschideri va fi menținut dacă nu va crește alarmant numărul de cazuri de infectare cu noul coronavirus. 

Foto: © Viculia | Dreamstime.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *