Companii Management Stiri

Aegon va avea un nou CEO de la rivala NN Group

13 aug. 2019 < 1 min

Aegon va avea un nou CEO de la rivala NN Group

Reading Time: < 1 minut

Aegon a anunțat, în fața Adunării generale anuale a acționarilor, propunerea reprezentanților Consiliului de Supraveghere de a-l numi pe Lard Friese în funcția de CEO al companiei. Actualul CEO NN Group se va alătura Aegon, desemnat din 1 matie 2020, urmând să preia funcția de la la Alex Wynaendts, în 15 mai 2020.

”Aegon are o istorie lungă în inovaţie, în dezvoltarea de servicii şi produse cu valoare adăugată pentru clienţii săi şi de branduri cunoscute, care şi-au propus să ofere siguranţă financiară oamenilor din întreaga lume. Aştept cu nerăbdare să colaborez cu echipa de management pentru a valorifica din plin oportunităţile pe care le are compania”, a spus Lard Friese, viitor CEO al Aegon.

Lard Friese are apoximativ 30 de ani de experiență în industria serviciilor financiare. Nu este prima experiență în cadrul companiei, el a făcut parte din echipa Aegon în perioada 1993- 2003. Autoritățile de reglementae ale companiei au aprobat numirea care a primit aviz pozitiv din partea consiliului de lucru Aegon.

Alex Wynaendts va colabora îndeaproape cu Lard Fiese, începând cu luna martie 2020, pentru a asigura o tranziţie lipsită de probleme şi va rămâne în funcţia de consilier până la finalul lunii septembrie 2020. 

Foto: © Piotr Trojanowski | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: