fbpx
Marketing

“The Inspire Award”, castigat de filialele din Romania, IAA si IAA YP1 min

21/06/2016 < 1 min read

author:

“The Inspire Award”, castigat de filialele din Romania, IAA si IAA YP1 min

Reading Time: < 1 minut

IAA Romania si IAA Young Professionals au castigat competitia globala “The IAA Inspire Award” pentru Excelenta 2016, premiu ce recunoaste meritele filialelor care au contribuit cel mai mult la indeplinirea obiectivelor organizatiei in perioada 2014-2016. La competitie se inscriu filiale din toata lumea si sunt jurizate de seniori ai asociatiei din toate cele cinci regiuni ale globului.

Premiul a fost decernat la Cannes, la intalnirea globala a membrilor IAA de catre Faris Abouhammad – Presedintele Global al IAA din perioada analizata in competitie.

“The IAA Inspire Award” este o competitie interna a IAA Global ce premiaza, la fiecare doi ani, cele mai active si creative filiale IAA din lume. Competitia la care participa filialele de seniori IAA Chapters are o istorie care incepe in 1957. De anul acesta, s-a organizat separat o competitie pentru filialele de tineri – IAA Young Professionals, criteriile si modul de evaluare a performantelor fiind diferite.

„Inscrierile sunt jurizate luand in calcul modul in care organizatia contribuie la indeplinirea obiectivelor stabilite si rezultatele din anii anteriori. Fiind o competitie globala, juriul este, de asemenea, global, asa ca felicit organizatiile romanesti pentru rezultatele lor, deosebite la standarde internationale.”, a spus Heather Leembruggen, Presedintele IAA Australia Chapter si responsabil de IAA Global Awards.

Cele mai apreciate criterii de jurizare, de catre membrii juriului global, au fost Scoala IAA si rezultatele obtinute in relatia cu autoritatile pentru modificarea legislatiei cu impact direct in industrie. IAA Global are 32 de chaptere in intreaga lume.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *