Digital Tech

TikTok lansează TikTok for Business în România

19 mai 2021 2 min

TikTok lansează TikTok for Business în România

Reading Time: 2 minute

Platforma video TikTok anunță lansarea TikTok for Business în România, pentru a susține brandurile, specialiștii în publicitate și IMM-urile în eforturile lor de a-și dezvolta prezența pe TikTok și pentru a-și crește nivelul de awareness în țară.

TikTok for Business vine cu soluții pentru specialiștii în marketing, prin care aceștia pot conecta brandurile cu comunitatea creativă de pe TikTok, oferindu-le astfel posibilitatea de a evolua.

Prin TikTok for Business, compania va oferi suport și programe educative brandurilor locale care au nevoie de sprijin pentru a naviga platforma cu scopul de a ajunge la publicul lor țintă. O echipă locală cu experiență în business va veni cu soluții eficiente de promovare pentru clienți și agenții, prin care aceștia pot utiliza TikTok în mod profesional.

Sylwia Chada, General Manager TikTok CE

România a primit TikTok cu mult entuziasm și ne bucurăm să vedem că numărul utilizatorilor crește constant și exponențial. Îmi face plăcere că alături de echipa mea pot contribui la dezvoltarea comunității TikTok din țară și că putem oferi oportunități unice partenerilor noștri din România.

Sylwia Chada, General Manager TikTok CE

TikTok este aplicația cu cea mai mare creștere și cel mai mare număr de descărcări din lume, din ultimul an, conform Apptopia. Platforma a înregistrat 100 de milioane de conturi active în Europa.

În România, TikTok este una dintre cele mai utilizate și descărcate aplicații din țară. Companiile au început deja să interacționeze pe platformă și să creeze comunități active în jurul brandurilor lor.

Pentru a oferi siguranță comunității și a sprijini oamenii și brandurile în încercarea lor de a-și crea o identitate online, TikTok a făcut schimbări importante la mijlocul lunii decembrie a anului trecut, prin lansarea unor instrumente pentru familii. În ianuarie, rețeaua a adăugat modificări pentru siguranța utilizatorilor cu vârsta cuprinsă între 13 și 15 ani, ale căror conturi vor fi private în mod automat.

One Comment
  1. Știrile pozitive ale zilei, 20 mai 2021 - Jurnal FM
    […] Sursa: https://www.revistabiz.ro/tiktok-lanseaza-tiktok-for-business-in-romania/ […]

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: