Antreprenori by eMAG Stiri

Tineri antreprenori, premiati de JCI

11 dec. 2015 2 min

Tineri antreprenori, premiati de JCI

Reading Time: 2 minute

Programul de training si mentorat JCI Tineri Antreprenori organizat de Junior Chamber Bucuresti si-a desemnat castigatorii Editiei 2015, in cadrul unui eveniment desfasurat pe 9 decembrie la Sky Tower.

Noua afaceri au fost premiate, in urma parcursului antreprenorilor in program si a Business Planurilor evaluate de juriul competitiei:

TennisHero – start-up lansat recent de Dan Lazar, fost jucator de tenis, prin care ofera lectii de tenis premium pentru copii.

Patiseria Tineretului – lant de patiserii condus de Cristi Chitu, avand patru locatii in Bucuresti, business pentru care anul acesta sunt estimate venituri de 650.000 euro.

Nexus Gamers Pub – primul salon de Gaming din Bucuresti, situat pe Bulevardul Regina Elisabeta, business condus de Alexandru Ion

PopcornSet – business de productie video condus de Maria Suhan si Florin Despa, tinerii adresandu-se cu acest brand segmentului corporate.

Story – Home & Lifestyle, axat pe productie obiecte de decoratiuni interioare, realizate din rasini epoxidice. Afacerea este coordonata de Anca Dumitrescu impreuna cu cativa parteneri, Anca deja activand in business-ul de design interior 441designstudio.com.

LifeSize Fitness – sala de fitness pentru persoane supraponderale, antreprenorul Ionut Spanu, instructor de fitness care deja lucreaza cu aceste persoane, dorind sa lanseze primul astfel de concept pe piata romaneasca

AdrenallinaMedia.ro – prima agentie de PR sportiv din Romania, condusa de Roxana Lupu si Raluca Mihaila. AdrenallinaMedia se va axa atat pe branding sportiv, avand deja in portofoliu 3 sportivi – Victor Hanescu (tenismen), Mihai Baractaru (atlet anduranta, IronMan), Radu Vatcu (alpinist), cat si pe programe adresabile companiilor, pe CSR prin sport si motivatie prin sport pentru angajati.

Belditours.ro – agentia de turism a lui Silviu Beldeanu care deja ofera pachete turistice in Romania si pachete externe, iar in perioada urmatoare intentioneaza extinderea pe segmentul excursiilor de o zi in afara Bucurestiului pentru turistii straini care petrec cateva zile in Romania.

Equestrian Wear – productie si vanzare de echipamente pentru echitatie, antreprenor Bianca Pavel.

Programul JCI Tineri Antreprenori a inceput in luna septembrie a acestui an si a reunit cateva sesiuni de training-uri pe competente antreprenoriale, urmate de o perioada de mentorat 1-la-1, in care participantii au colaborat cu antreprenori si manageri cu experienta relevanta in business, iar la final aceasta sesiune de business plan-uri. Premiile sesiunii finale au fost oferite de Brightway, Play Solutions, Infant Media si Investment Ready Academy Viena.

Intre mentorii care au sprijinit tinerii antreprenori in Editia 2015 s-au numarat: Dan Stefan – Autonom Rent-a-Car, Marius Dan – Tudor. Personal Tailor, Bogdan Mugescu – Bursa de Valori Bucuresti, Daniel Tiganila – startups.ro, Matei Dumitrescu – Investment Ready Academy, Georgeta Stoian-Baranger – Evolutiv Business, Cristi Logofatu – CFO Bittnet Systems, Madalina Radulescu – trainer si coach, Anca Tanasescu – Wow Lab, Alex Dona – Partener TimesNewRoman, Daniel Roth – Gamma Digital Printing.

Junior Chamber International (JCI) este o federaţie mondială a tinerilor lideri şi antreprenori, cu aproximativ 200.000 membri activi, fiind prezentă în mai mult de 5000 de comunităţi locale din peste 100 de ţări. JCI Romania a fost înfiinţată la sfârşitul lui 2002 în Bucureşti, iar în 2003 a primit afilierea la organizaţia mondială JCI.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: