Stiri Tech

Todi Pruteanu, noul Director de Dezvoltare în cadrul FintechOS

15 oct. 2019 2 min

Todi Pruteanu, noul Director de Dezvoltare în cadrul FintechOS

Reading Time: 2 minute

Todi Pruteanu, anterior director în organizația de parteneriate a Microsoft în Europa Centrală și de Est, se alatură echipei FintechOS,  startup-ul condus de Teodor Blidăruș.  FintechOS este o companie cu un model de business TaaS (Technology as a Service) care permite băncilor și companiilor de asigurări o automatizarea inteligentă a proceselor digitale, creând astfel produse și experiențe hiper-personalizate pentru fiecare client în parte.

După o carieră de peste 15 ani în Microsoft, unde cel mai recent a dezvoltat parteneriatele companiei în regiunea CEE cu companii de consultanță și integratori globali – precum PwC și KPMG, Todi Pruteanu (foto) va ocupa funcția de Director, Ecosystem Development & Sales în cadrul FintechOS. Pruteanu va fi parte, astfel, din echipa de management a companiei și va dezvolta rețeaua de parteneri care să furnizeze soluții și servicii integrate de transformare digitală a sectorului financiar-bancar în Centrul și Estul Europei bazate pe tehnologie FintechOS.

„Derulăm proiecte complexe pentru cei mai mari jucători din industria bancară și de asigurări din regiune. Este imperativ să păstrăm aceeași calitate a serviciilor. Acum, prin cooptarea lui Todi Pruteanu, vizăm extinderea rapidă la nivel regional prin găsirea și coagularea acelor parteneri care să accelereze adoptarea tehnologiei noastre de transformare digitală garantând totodată aceeași calitate premium fiecărui client nou sau existent”, a declarat Teodor Blidăruș, Fondator & CEO la FintechOS.

FintechOS are un portofoliu de clienți global care include companii precum NN, ERSTE, Vienna Insurance Group, Orange, Banca Transilvania, Hyperion Group sau TBI Bank și este susținută de unele dintre cele mai prestigioase fonduri de VC din Europa. Actualmente FintechOS are birouri în Londra, Amsterdam, Viena, Copenhaga și București și urmează să-și extindă operațiunile în Statele Unite și Asia.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: