Lifestyle Stiri

Florin Neby si Top Kids invita copiii sa viseze la performanta

30 mai 2016 < 1 min

Florin Neby si Top Kids invita copiii sa viseze la performanta

Reading Time: < 1 minut

In acest an, sarbatoarea internationala a Zilei Copilului, 1 iunie, constituie contextul ideal pentru un eveniment prin care se doreste descoperirea aptitudinilor celor mici pentru sportul de performanta si incurajarea in a il practica. Astfel, campionul mondial si european la gimanstica aerobica, Forin Neby, impreuna cu Centrul Cultural Top Kids organizeaza campania-eveniment „Astazi copil, maine campion mondial”.

La varsta de 5 ani si jumatate Forin Neby a ajuns in sala de gimnastica artistica a clubului Dinamo. Dupa multe medalii nationale si internationale in gimnastica artistica, a fost nevoit sa se retraga la varsta de 21 de ani. Dupa trei luni, si-a asumat responsabilitatea oricarei probleme medicale si a intrat in lotul national de gimnastica aerobica unde, in timp, a reusit sa castige sapte medalii de aur, argint si bronz la campionatele europene si mondiale.

“Prin acest proiect, initiat alaturi de Top Kids, dorim sa inspiram celor mici sa viseze cu ochii deschisi la ziua cand vor deveni campioni mondiali”, spune Florin Neby, care din pasiune pentru sport, a deschis Neby Fitness Club in zona Baneasa din Bucuresti. 
„La Top Kids, principalul nostru scop este dezvoltarea personala a fiecaruia dintre micutii cursanti. Vrem sa fim alaturi de ei, sa descoperim impreuna si sa sustinem talentele si aptitudinile copiilor. De la varste fragede, ei trebuie sa fie incurajati si motivati. Puterea exemplului contribuie foarte mult, din acest motiv am fost onorati sa-l avem pe Florin Neby alaturi in proiectului nostru. Gimnastica aerobica nu se regaseste deocamdata in organigrama Top Kids, insa cred ca dupa acest eveniment o vom introduce, alaturi de celelalte discipline sportive, precum zumba, street dance, tenis, inot sau baschet”, a aratat Loredana Tache, fondatoarea centrului cultural Top Kids.  
In aceasta campanie-eveniment, s-au alaturat si alti parteneri, precum Luxury Photo-Video si agentia de publicitate Clara Ilie PR Agency. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: