Companii Stiri

Traficul Ryanair, în creştere

3 ian. 2018 < 1 min

Traficul Ryanair, în creştere

Reading Time: < 1 minut

În luna decembrie a anului trecut, traficul Ryanair a crescut cu 3%, până la 9,3 milioane de clienţi, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2016.

Operatorul aerian low-cost, Ryanair a încheiat anul 2017 cu o serie de creşteri importante. Dacă în luna decembrie traficul a crescut cu trei procente, până la 9,3 milioane de clienţi, traficul anual general până în ultima lună a anului a urmat, de asemenea, un drum ascendent cu 10%, până la 129 de milioane de pasageri. Mai mult, gradul de ocupare a crescut cu 1%, până la 95%.

„Traficul Ryanair a crescut în decembrie cu 3% până la 9,3 milioane de clienţi, în timp ce gradul nostru de ocupare a sărit cu 1% până la 95%, susţinut de tarifele reduse din decembrie. Clienţii Ryanair trebuie să se aştepte în continuare la tarife mai mici în 2018 şi invităm clienţii care vor să îşi rezerve vacanţa de vară 2018 să o facă acum pe Ryanair.com sau pe aplicaţia pentru mobil, unde pot beneficia de cele mai mici tarife din Europa”, spune Kenny Jacobs, CMO al Ryanair.

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: