Companii

Tranzactie pe piata centrelor de fitness

28 mart. 2016 2 min

Tranzactie pe piata centrelor de fitness

Reading Time: 2 minute
Mikael Fredholm_CEO World Class Romania si Serbia
Mikael Fredholm, CEO, World Class Group

World Class Romania a cumparat operatorul de fitness Club Moving, ce detine 28 de centre de fitness, situate in Bucuresti si in alte orase importante din tara. Prin aceasta achizitie, World Class isi extinde gama de servicii catre mai mult de  45.000 de membri si ajunge la un numar de 28 de centre de fitness (19 in Bucuresti si alte 9 in orase precum Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Pitesti, Craiova, Ploiesti si Bacau).

Compania va continua in anul 2016 extinderea organica a retelei prin deschiderea a noi cluburi de fitness in Bucuresti si Constanta, si va numara pana la finele anului un total de 31 de cluburi de fitness.

In prezent, World Class Romania are 425 antrenori certificati international, peste 60.000 de clase derulate anual pentru adulti si copii, 15 piscine si o suprafata de peste 45.000 de metri patrati

Operatorul privat Club Sport Fitness Center MV SRL detinea noua cluburi de fitness in Bucuresti si in marile orase din Romania si 10.000 de membri.

In urmatoarea luna, toate centrele Club Moving vor fi relansate sub marca World Class.

Membrii World Class Romania pot alege dintre cele patru tipuri de abonamente anuale: Bronze, Silver, Gold si Platinum.

In vara anului 2015, World Class Romania a lansat un nou concept de club premium de fitness si lifestyle, intitulat W, in cadrul caruia membrii au posibilitatea sa se antreneze si sa se deconecteze intr-un cadru intim si exclusivist. Primul centru W by World Class se afla in zona Charles de Gaulle, Str. Alexandrina nr. 20-22, Bucuresti, iar cel de-al doilea centru este situat in zona de nord a Capitalei, in Cartierul Francez.

Actionarul majoritar al World Class Romania este fondul de investitii cu capital privat Resource Partners, sustinut de patru investitori: EBRD, Ardian, Rabobank si EIF. Fondul de investitii se implica in proiecte cu capital privat din Polonia, Romania si alte state membre ale Uniunii Europene din Europa de Est.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: