Business Companii Stiri

S-a deschis cel mai mare magazin de mobilă din Sud Estul Europei, IKEA Pallady

24/06/2019 2 min read

author:

S-a deschis cel mai mare magazin de mobilă din Sud Estul Europei, IKEA Pallady

Reading Time: 2 minute

Compania suedeză IKEA și-a întâmpinat astăzi primii clienții în cel de-al doilea magazin deschis în București, situat pe bulevardul Theodor Pallady nr. 57.

IKEA Pallady măsoară 37.000 de metri pătrați și cuprinde trei modele de interioare integrale, 58 de camere decorate și un loc de joacă pentru copii.

Magazinul găzduiește celebrul restaurant cu o capacitate de 550 locuri unde se vor servi deopotrivă specialități suedeze și preparate românești.

Programul IKEA Pallady este zilnic, de la 10.00 la 22.00 iar restaurantul este deschis de la 09.00 la 21.00. Sunt disponibile 1.300 de locuri de parcare pentru clienți și patru stații de încărcare pentru mașinile electrice.

În plus, IKEA Pallady va oferi un serviciu de buy-back, clienții își pot aduce mobilierul IKEA uzat aflat în stare foarte bună sau bună la schimb cu un voucher.

Sara Del Fabbro, CEO al IKEA South East Europe, Vladislav Lalic, Property și Expansion Manager al IKEA South East Europe și Cas Lachaert, Store Manager al IKEA Pallady au marcat simbolic deschiderea magazinului plantând un copac. Alături de reprezentanții companiei, la inaugurare s-au aflat și Anneli Lindahl Kenny, ambasadorul Suediei în România, Ștefan-Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și Robert Negoiță, primarul sectorului 3.

”Deschizând acest magazin răspundem numărului tot mai mare de clienți din România, IKEA înregistrând în ultimul an o creștere de 11% (…) Suntem foarte mândri de acest rezultat fantastic”, a spus Sara Del Fabbro, CEO al IKEA South East Europe.

După 12 ani în piața românească, IKEA a creat aproximativ 1.000 de locuri noi de muncă, dintre care 600 s-au alăturat echipei noului magazin.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă