Companii Stiri

Trei noi restaurante KFC, în România și Italia

13 dec. 2018 < 1 min

Trei noi restaurante KFC, în România și Italia

Reading Time: < 1 minut

Sphera Franchise Group a deschis două noi restaurante, în România (Satu-Mare) și unul în Italia.

În România, investiția totală a celor două restaurante este de aproximativ 1,200,000 de euro și reușește să acopere zone diferite de interes ale orașului Satu Mare.

Restaurantul din Satu Mare Shopping City este amenajat pe o suprafaţă de 160 mp și este situat pe Strada Careiului, nr 21, iar restaurantul KFC Drive-Thru acoperă o suprafaţă de 325 mp și dispune de 54 de locuri în interior şi 24 de locuri pe terasa special amenajată pentru consumatori, fiind situat pe Strada Careiului, nr 75.

”Avem acum 76 de unități KFC în România, opt inaugurate în 2018, iar dintre acestea, cinci sunt situate în orașe în care nu eram prezenți anterior. Proiectul Italia este o continuare firească a dezvoltării noastre, cât și o provocare în contextul lansării brandului KFC pe o piață consacrată a restaurantelor, o piață destul de tradiționalistă și conservatoare. Am mizat pe experiența de peste 20 de ani în zona de QSR din România și pe o echipă dedicată și entuziastă pentru a consolida poziția Grupului și în Italia, ajungând deja la nouă restaurante KFC” – Mark Hilton, Chief Executive Officer, Sphera Franchise Group.

De mai bine de un an, de când activează pe piața italiană, Sphera Franchise Group și-a extins rețeaua de restaurante, ajungând acum la nouă unități în regiunea de nord a Italiei, în orașe precum Piemonte, Veneția sau Liguria. Noul restaurant din Italia este situat în centrul comercial I Gigli, în zona de foodcourt, și are o suprafață de 190 mp.

ID 60145767 © Photomall | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: