Companii Stiri

Advanced Ideas si Land of web au creat un hub digital

22 iul. 2015 < 1 min

Advanced Ideas si Land of web au creat un hub digital

Reading Time: < 1 minut

Agentia de digital Advanced Ideas din Bucuresti a incheiat un parteneriat strategic cu agentia Land of Web (LOW) aflata la Iasi. Cele doua agenţi formeaza astfel un hub digital care va genera cresterea si dezvoltarea businessului, atat pe plan local, cat si regional.

Parteneriatul initiat cu LoW are ca obiectiv principal consolidarea Advanced Ideas ca unul din jucatorii de top in piata de digital si pozitionarea ca agentie, ce ofera cea mai complexa gama de servicii si produse digitale din zona de centru si nord-est a tarii. Prin asocierea cu LOW, Advanced Ideas va genera si o crestere echipei, acest demers asigurand o eficienta sporita si un plus de know-how in relatia cu clientii locali.

Agentia LOW este un jucator tanar si energic pe piata de digital din nord-estul tarii. Agentia este specializata in oferirea unor servicii integrate digitale, iar proiectele sale ofera o nota personalizata ideilor care stau la baza unui website sau unei campanii. In portofoliul LOW se regasesc hub-uri antreprenorilale, business toolkits, portaluri specializate in HR si platforme de finantare antreprenoriala.

“Asocierea cu Advanced Ideas amplifica impactul pe care il avem pe piata locala si ne ajuta sa diversificam portofoliul de clienti. Este o situatie in care ambele agentii beneficiaza de experienta partenerului si de oportunitatea de a dezvolta business-ul pe plan local, dar si national”, Iustin Vadana Managing Partner LoW.

Foto: Stanga – Adrian Apostol, Managing Partner Advanced Ideas
          Dreapta – Adrian Ichim, Managing Partner Advanced Ideas

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: