Companii Finanțe Stiri Tech

Trencadis, afaceri de peste 15 milioane euro

18/12/2019 < 1 min read

author:

Trencadis, afaceri de peste 15 milioane euro

Reading Time: < 1 minut

Trencadis, compania de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software pentru mediul guvernamental și cel de business, preconizează pentru 2019 o cifră de afaceri mai mare cu 300% față de cea înregistrată în 2018, atingând pragul de 15 milioane euro.

Proiectele de livrare infrastructură hardware și software, investițiile în competențele tehnice ale echipei în perioada 2017 – 2018, investițiile în tehnologiile care au făcut posibile primele proiecte pe soluții de tip big data, dar și materializarea proiectelor externe, în special pe piața din Grecia, au contribuit la creșterea afacerilor companiei.

“Prin intermediul proiectelor de integrare a sistemelor IT și de mentenanță livrate partenerilor noștri, instituțiile publice din România, vedem o serie de tendințe pozitive în administrația publică: spre exemplu, specialiștii din administrație adoptă și implementează într-un ritm mai rapid procese de digitalizare în furnizarea serviciilor publice oferite comunităților”, a declarat Mihnea Mihailescu, Deputy CEO, Trencadis.

Vânzările din proiectele desfășurate în sectorul privat sunt estimate la peste 9 milioane euro în 2019.

Pentru 2020, Trencadis estimează o creștere a business-ului într-un ritm asemănător celui de anul acesta, pe fondul creșterii numărului de angajați cu 25% în ultimul an, în prezent echipa companiei ajungând la un număr de 60 de specialiști.

Totodată, ca parte a strategiei de creștere a cotei de piață ca integrator IT&C, Trencadis și-a extins portofoliul de proiecte de vânzare de infrastructură hardware și software.

Un alt factor semnificativ care va stimula eficientizarea administrației publice prin utilizarea tehnologiei este reprezentat de proiecte cu finanțare europeană și cu scop de digitalizare a serviciilor publice în 2018 și 2019 cese pot derula în perioada 2020-2022.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă