Companii Stiri

Trotinetele Lime, disponibile în aplicația Uber

2 iul. 2020 < 1 min

Trotinetele Lime, disponibile în aplicația Uber

Reading Time: < 1 minut

Uber și Lime devin parteneri: De astăzi, trotinetele electrice Lime vor putea fi închiriate direct din aplicația Uber. 

Prin integrarea Lime în aplicație, alături de serviciile UberX, Uber Select și Green, bucureștenii au acum la dispoziție o nouă opțiune pentru a se deplasa ușor și convenabil dintr-un punct în altul al orașului. 

Utilizatorii Uber vor putea vedea trotinetele electrice Lime care se află în apropierea lor pe ecranul principal al aplicației, după apăsarea butonului „Închiriază”, având astfel posibilitatea de a alege într-un mod cât mai simplu o nouă modalitate de deplasare. Cu cât locuitorii orașului vor avea mai multe opțiuni de transport accesibile prin simpla apăsare a unui buton, cu atât mai ușor va fi pentru aceștia să se deplaseze fără să dețină o mașină. 

Trotinetele electrice Lime vor fi disponibile pentru utilizatorii Uber la prețul de 3 lei pentru deblocare și 0.6 lei pe minut în timpul cursei. Toate trotinetele pot atinge o viteză maximă de 20 km/oră. Înainte de fiecare cursă, utilizatorii sunt sfătuiți să poarte o cască de protecție și primesc recomandări pentru siguranța lor în trafic. 

Odată cu implementarea treptată a măsurilor de relaxare în București, micro mobilitatea va avea un rol important în completarea și extinderea rețelelor de transport în comun. În plus, aceasta le oferă oamenilor o alternativă excelentă pentru a se deplasa în siguranță, oferind posibilitatea de distanțare socială chiar și în drumul către locul de muncă, la un preț convenabil. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: