Marketing Stiri

Tu ce ai vrea sa faci in spatiu?

6 mart. 2015 2 min

Tu ce ai vrea sa faci in spatiu?

Reading Time: 2 minute

Vreti sa calatoriti in spatiu? Daca da, Philips va ofera aceasta sansa pana pe 30 aprilie 2015, printr-un concurs care se desfasoara simultan in mai multe tari din lume, printre care si Romania. 

In Romania, marele premiu, constand intr-o calatorie in spatiu, va fi oferit unui singur participant la concursul care se desfasoara pe web site-ul dedicat www.philips.ro/provocareaspatiului, Pentru a intra in competitie participantii trebuie sa raspunda la intrebarea: “Tu ce ai vrea sa faci in spatiu?”

Concursul face partea din campania de comunicare a aparatului de barbierit Philips seria 9000 si este organizat in urma unui parteneriat special pe care Divizia Philips de Ingrijire Personala l-a incheiat pe o perioada de doi ani cu XCOR Space Expeditions, ce vizeaza programul de calatorii comerciale in spatiu.

In cadrul programului, Philips ofera la nivel global 20 de bilete la bordul navelor XCOR Lynx Mark I si XCOR Lynx Mark II, precum si accesul la serviciile de formare a astronautilor in cadrul Expeditiilor Spatiale XCOR.

Lansarea in spatiu se va face de pe aeroporturile spatiale din Mojave si Curaçao. Pasagerii vor experimenta gravitatia zero, imponderabilitatea si vor vedea Pamantul asa cum putini oameni l-au vazut.

Parteneriatul vizeaza testarea ultimelor tehnologii de barbierit electric intr-un mediu cu gravitatie zero. Aparatul de barbierit electric Philips S9000, dotat cu inovatii intuitive, inclusiv tehnologia unica de detectare a conturului, promite cel mai eficient barbierit de pana acum.

Noua serie 9000 de aparate de barbierit de la Philips este disponibila in Romania incepand de la un pret recomandat de 1108 RON pentru modelul S9031, pana la un pret recomandat de 2121 RON pentru modelul S9711.

Royal Philips este lider pe pietele echipamentelor de ingrijire cardiaca, echipamentelor pentru pacientii in stare critica si aparatura medicala de ingrijire la domiciliu, solutii de iluminat eficiente energetic si aplicatii inovatoare in domeniul iluminatului, precum si pe pietele produselor electrice de barbierit si de ingrijire corporala pentru barbati si a celor de ingrijire a sanatatii buc

Compania are sediul central in Olanda si in 2012 a raportat vanzari de 24,8 miliarde euro. Are aproximativ 114.000 de angajati in peste 100 de tari.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: