Stiri CSR

Trei piloți donează cursa la Campionatul Național de Viteză în Coasta de la Brașov

9 oct. 2018 < 1 min

Trei piloți donează cursa la Campionatul Național de Viteză în Coasta de la Brașov

Reading Time: < 1 minut

Etapa Campionatului Național de Viteză în Coasta de la Brașov, cunoscută și ca Trofeul Opel, este o competiție foarte apreciată de iubitorii motorsportului. Aceasta va avea loc în perioada 13-14 octombrie 2018 și adună peste 80 de concurenți și un număr mare de spectatori.

Anul acesta, cei trei piloți ai echipei Transitions, Andrei Dumitrescu, Emil Ghinea și Silviu Dumitrescu, au decis să-și doneze cursele copiilor din grija Hospice Casa Speranței. Centrul vizează îngrijirea paliativă pentru copii, mai exact îmbunătățirea calității vieții pacienților și familiilor acestora atunci când se confruntă cu problemele unei boli incurabile, prin îngrijire medicală pentru pacient, sprijin social și consiliere psiho-emoțională și spirituală pentru pacient și aparțînători.

„Pentru noi cursele sunt o pasiune, mașinile sunt o pasiune. E doza de adrenalină care ne animă și viața de zi cu zi, aia mai cuminte și mai normală, din afara curselor. Dar ne pregătim constant să fim mai buni, să vă bucurăm mai mult, să împărțim și cu voi adrenalina.

Ce va cerem în schimb e să ne ajutați să susținem o altă cauza în care credem: Hospice Casa Speranței. Donăm cursele din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coasta de la Brașov în schimbul unor sume care va sunt la îndemână, 20, 30, 50, 100 lei, mai mult…cât puteți fiecare, ca să ajutăm copiii din grija Hospice. O contribuție mică ce pentru ei, și pentru noi contează enorm, pentru că toți putem oferi puțină bucurie, puțin ajutor, puțină pasiune care să-i ajute și pe alții să uite de problemele de zi cu zi, chiar și pentru câteva minute.”

Ajută-i și tu și donează alături de ei aici: http://hospice.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=6849

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: