Stiri Tech

Twitter dezvoltă abonamente plătite și funcția undo

19 mart. 2021 < 1 min

Twitter dezvoltă abonamente plătite și funcția undo

Reading Time: < 1 minut

Twitter dezvoltă o opțiune contra cost a rețelei sociale. Pentru aceasta utilizatorii vor trebui să plătească. Una din funcțiile acestei versiuni va fi și aceea de a rechema un tweet, în momentul în care a fost lansat.

În acest moment utilizatorii au posibilitatea de a șterge un tweet după ce l-au publicat, dar nu au posibilitatea de a edita mesajul de pe rețeaua socială. Deși foarte mulți utilizatori au cerut și funcția de a edita mesajul de pe rețeaua socială, nu a fost implementată această funcție.

În schimb Jane Manchun Wong a postat o imagine pe twitter, unde a descoperit într-o versiune de dezvoltare că se pregătește o opțiune de abonamente pentru rețeaua socială. În schimb, utilizatorii care cumpără un abonament la Twitter, vor putea să recheme un tweet deja lansat.

twitter undo

Probabil că diferența dintre un tweet rechemat (folosind comanda undo) și un tweet șters se va vedea pentru motoarele de căutare și pentru utilizatori. În acest moment un tweet șters se vede că nu mai este disponibil. Un tweet rechemat ar trebui să dispară fără urme din rețeaua socială.

Nu se știe când această opțiune va deveni publică.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: