Stiri Tech

Twitter oprește Fleets. Serviciul de stories nu este folosit

16 iul. 2021 < 1 min

Twitter oprește Fleets. Serviciul de stories nu este folosit

Reading Time: < 1 minut

Au încercat să copieze Instagram, Facebook și Snapchat, dar se pare că sistemul de istorii care dispar în 24 de ore nu a fost apreciat de utilizatorii Twitter. Așa încât au decis să oprească serviciul Fleet începând cu 3 august.

Twitter spune că serviciul nu a devenit popular și utilizatorii au fost reticenți în adoptarea acestei noi funcționalități. Kayvon Beykpour, din conducerea Twitter a spus că vor dezvolta și alte produse, fără a le menționa.

Twitter a mai încercat să copieze un serviciu, Clubhouse, prin intermediul Spaces. Dar nici acesta nu este extrem de folosit. Însă cu renunțarea la istoriile de pe rețeaua socială, Spaces va ocupa partea de sus a aplicației, care acum afișează Fleets.

Analiștii sunt de părere că oprirea Fleets de pe Twitter va avea efecte în ceea ce privește eforturile companiei de a face rețeaua socială mai accesibilă, dar mai ales pentru a crește interactivitatea utilizatorilor.

Twitter are doar 200 de milioane de utilizatori activi lunar, care pot posta mesaje de 280 de caractere. Este o rețea socială apreciată mai ales în Statele Unite și folosită în același mod din 2006.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: