BizRemote by certSIGN Lifestyle Stiri

Uber ajunge în Galați, al optulea oraș din România unde oferă servicii

1 apr. 2021 1 min

Uber ajunge în Galați, al optulea oraș din România unde oferă servicii

Reading Time: 1 minut

Serviciile Uber sunt disponibile din 1 aprilie în Galați, al doilea oraș din regiunea Moldovei în care serviciul se extinde, după lansarea la Iași în 2019.

În Galați, Uber se lansează cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și sigure, cu un timp de așteptare de doar câteva minute.

Uber-aplicatie

„Ne bucurăm să anunțăm că Uber este acum disponibil în Galați, al doilea oraș din regiunea Moldovei în care suntem prezenți. Suntem convinși că oamenii sunt deschiși la noi modalități de transport în toată țara, iar gălățenii nu fac excepție. Tocmai de aceea, vrem să devenim un partener de încredere al autorităților locale pentru a oferi locuitorilor din Galați o alternativă de transport convenabilă și sigură”

Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România

Între 1 și 11 aprilie, utilizatorii noi din Galați pot folosi codul HELLOGALAȚI pentru o reducere de 50% din costul primelor două curse UberX, pentru până la 7 lei reducere/ călătorie.

Primul pasager al unei curse Uber în Galați a fost artista Giulia Anghelescu, cunoscută pentru cariera sa muzicală atât în trupe, cât și ca artistă solo și pentru parcursul său în televiziune.

Uber s-a lansat în România în 2015, în București și s-a extins rapid în Cluj, Timișoara, Brașov, Iași, Constanța și, în martie 2021, la Craiova. La fel ca în celelalte orașe din România, șoferii parteneri din Galați sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: