Companii Stiri

Uber lansează Uber Comfort

21/07/2020 2 min read

Uber lansează Uber Comfort

Reading Time: 2 minute

Un nou serviciu este disponibil pentru utilizatorii aplicației Uber. Pe lângă UberX, Uber Select sau Green, de acum, utilizatorii aplicației pot opta și pentru Uber Comfort, un nou serviciu pentru curse confortabile și convenabile.

Fie că e vorba de drumul către birou și înapoi spre casă, o întâlnire de afaceri sau o ieșire în oraș la final de săptămână, utilizatorii Uber din România au de astăzi o nouă opțiune de deplasare, care le asigură o călătorie mai confortabilă. Pe lângă UberX, Uber Select sau Green, de acum aceștia pot selecta în aplicație opțiunea „Comfort” și se pot bucura de curse în mașini confortabile, cu șoferi care au un rating foarte bun, prin simpla apăsare a unui buton. Serviciul va fi disponibil în București, Timișoara, Brașov și Iași. 

Pasagerii care aleg noul serviciu se vor bucura de curse realizate de șoferi cu experiență, cu un rating ridicat, și de vehicule mai confortabile, cu spațiu suplimentar pentru picioare, toate acestea la un preț ușor mai ridicat decât cel pentru cursele cu UberX (cu aproximativ 20% mai mare). 

Înainte de începerea cursei, utilizatorii pot alege, direct din aplicație, cum doresc să se desfășoare călătoria. Spre exemplu, pot alege între trei opțiuni de temperatură și pot opta pentru o călătorie în liniște. Mai mult decât atât, aceștia vor fi așteptați de șoferi până la 10 minute la punctul de preluare, în schimbul unei mici taxe suplimentare, astfel încât să nu fie nevoiți să plece în grabă spre destinație.  

Pe lângă procesul extrem de simplu prin care utilizatorii pot comanda o astfel de cursă, aceștia vor beneficia și de toate celelalte avantaje ale aplicației, precum informațiile transparente și precise despre prețul cursei disponibile înainte de începerea acesteia, modalitatea simplă de plată, prin aplicație sau cash, și numeroasele măsuri de siguranță, alături de informațiile despre șofer și cursă pe care le au la dispoziție. La fel ca în cazul celorlalte servicii Uber din România, atât șoferii, cât și pasagerii, trebuie să poarte mască pe parcursul călătoriei și să confirme că au luat măsurile de siguranță necesare înainte de începerea cursei. 

„Cu ajutorul noii opțiuni Uber Comfort, utilizatorii din România vor avea posibilitatea de a comanda curse în vehicule mai confortabile, cu șoferi care au un rating foarte bun și servicii personalizate, la un preț doar puțin mai ridicat față de cel pentru UberX. Suntem încântați să lansăm acest serviciu pentru toți utilizatorii care își doresc să se simtă mai confortabil pe parcursul călătoriei și să ajungă la destinație mai relaxați, oferind în același timp noi surse de venit șoferilor cu un rating bun”, spune Nicoleta Diaconu, Manager General Uber România.

Cum funcționează Uber Comfort: 

  1. Deschide aplicația 
  2. Selectează destinația 
  3. Alege opțiunea „Comfort”
  4. Confirmă punctul de preluare 
  5. Un șofer va fi disponibil în doar câteva minute 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă