Stiri Tech

UiPath a desemnat finaliștii Automation Awards CEE

10 oct. 2019 2 min

UiPath a desemnat finaliștii Automation Awards CEE

Reading Time: 2 minute

UiPath, liderul pieței de Robotic Process Automation (RPA) enterprise software, a anunțat cei șase finaliști ai competiției Automation Awards CEE 2019. Dedicată startup-urilor și scaleup-urilor din regiunea Europei Centrale și de Est și Turcia, competiția își propune să sprijine cele mai bune echipe din regiune motivate să dezvolte programe de software de automatizare B2B.

Aflată la prima ediție, competiția a atras peste 100 de aplicații la cele două categorii de la candidați provenind din 12 țări. Juriul a evaluat propunerile în conformitate cu criterii precum pasiunea și viziunea fondatorilor, calitatea tehnologiei dezvoltate și potențialul acesteia de a răspunde unei nevoi a pieței, precum și dimensiunea piețelor cărora de adresează produsul. Începând cu jumătatea lunii iunie și până pe 2 septembrie, competiția a primit aplicații pentru următoarele categorii: Start-up Automation Award, care premiază echipele existente care au dezvoltat deja un produs minim viabil (MVP) de automatizare și nu au primit investiții de mai mult de 1 milion de dolari; și Scale-up Automation Award, dedicat companiilor care oferă o tehnologie funcțională, au o echipă solidă de cel puțin patru membri, un portofoliu de trei clienți plătitori și au primit o finanțare maximă de 3 milioane de dolari.

Finaliștii celor doua categorii ale competiției UiPath 2019 Automation Awards CEE sunt:

Start-up Automation Award  

  • Buletproof AI (Republica Cehă) – Soluții de securitate pentru machine learning (ML);
  • ai (Polonia) – Asistent pentru reprezentanții de vânzări pe bază de inteligență artificială (AI);
  • Nifty learning (România) – Informații operaționale pentru activități de training;

Scale-up Automation Award 

  • Aggero (România) – Analize de audiență și informații pentru gaming cu ajutorul AI;
  • Applica AI (Polonia) – Software pentru companii bazat pe AI care automatizează controlul și înțelegerea textului nestructurat;
  • Smartdreamers (România) – Software de automatizare a proceselor de marketing de recrutare pentru companii;

Cei șase finaliști își vor susține ideile pe scena conferinței How To Web din București pe 30 octombrie și vor concura pentru cele două pachete de premii oferite. Câștigătorul din categoria start-up va primi un premiu în bani de 50.000 de euro, ore de mentorat cu directori cu experiență din cadrul UiPath, suport tehnic și de marketing. Câștigatorul categoriei scale-up va beneficia de întâlniri cu 4 clienți internaționali ai UiPath, suport tehnic și de marketing și posibilitatea ca soluția lor de automatizare să fie prezentată în UiPath Immersion Labs din întreaga lume.

“Suntem încântați de calitatea aplicațiilor pentru prima ediție a Automation Awards CEE. Finaliștii au facut propuneri solide și ne-au convins că tehnologia și pasiunea pentru produsul dezvoltat de ei au potențialul de a avea un impact major pe piețele lor. Așteptăm cu nerăbdare să-i vedem pe scenă concurând pentru șansa de a câștiga sprijinul și mentoratul UiPath în demersul lor de a dezvolta produse cu un impact global”, a declarat Vargha Moayed, Chief Strategy Officer la UiPath, și inițiatorul competiției.

Membrii juriului CEE Awards Automation 2019 sunt : Elisabeta Moraru – Director executiv, Google România, Vargha Moayed – Chief Strateg Officer, UiPath, Boris Kumrey – Chief Robotics Officer, UiPath, Andrei Roth, Head of Cluj Campus, UiPath, Ondrej Bartos – Managing Partner, Credo Ventures și Stephen Allott – Venture Partner, Seedcamp.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: